Для сприяння здорового розвитку та функціонування мозку, нервової, серцево-судинної, імунної систем, зниження рівня холестерину в крові та ризику тромбоутворення, зниження ризику інфаркту міокарда та інсульту, профілактики атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії, вторинної профілактики інфаркту міокарда, покращення пам’яті, стану шкіри, при дієтах для корекції маси тіла. Має антиоксидантні властивості.
- Джерело омега-3 із жиру ісландського тунця дикого вилову (вміст омега-3 кислот – більше 30%).
- Натуральна тригліцеридна форма омега-3 забезпечує високий рівень засвоювання та ефективність.
- Найвищий ступінь очищення риб’ячого жиру: не містить солі важких металів, ртуті тощо.
- Правильне співвідношення поліненасичених жирних кислот.
- Високий вміст вітамінів А, D, Е в рослинних оліях.