сприяє правильному функціонуванню нервової та імунної систем;
- позитивно впливає на психіку;
- сприяє правильному обміну речовин, важливому для виробництва енергії, знижуєвтому;
- підтримує загальне здоров'я та життєву силу;
- підсилює захист клітин від окислювального стресу;
- допомагає засвоїтись залізу для вироблення гемоглобіну;
- сприяє активній роботі кровоносних судин;
- підтримує утворення колагену та підсилює функцію кісток і хрящів.
Вітамін С (або аскорбінова кислота) - незамінний мікроелемент, який потрібен
для гарного самопочуття і підтримки здоров'я. Він є водорозчинним
антиоксидантом, бере участь в різних обмінних процесах, підвищує здатність
організму протистояти стресам. Цінність аскорбінової кислоти ще й в тому, що
вона продовжує молодість і красу шкіри, волосся.
Ацерола - в ній міститься багато вітаміну С (більше, ніж в будь-якій іншій
рослині в світі). У їстівній частині барбадоської вишні - від 1000 до 3300 мг
аскорбінової кислоти.
Шипшина - цей фрукт містить біофлавоноїди для підвищення антиоксидантної
активності, допомагає підтримувати вашу імунну систему і тримати природні
захисні сили вашого тіла належному рівні.