Всі категорії
Додати товар

Мінеральний комплекс «triosmectite powder» (триосмектит паудер) тріосмектит паудер

499 грн
Опис

Унікальний мінеральний комплекс «TRIOSMECTITE Powder» (ТРИОСМЕКТИТ Паудер) - на 100% натуральний препарат для комплексної детоксикації організму. Виготовлений з природного мінералу групи монтморилоніту без яких-небудь добавок, консервантів і допоміжних речовин. Містить в легкодоступній формі життєво необхідні організму макро - і мікроелементи: кремній, магній, калій, цинк, залізо та інші біологічно активні мінеральні речовини Рекомендований як дієтична добавка до раціону харчування для: виведення з організму токсинів, алергенів, солей важких металів, радіонуклідів, патогенних мікроорганізмів і вірусів; детоксикації при харчових і промислових отруєннях, надмірному вживанні алкоголю під час проживання чи перебування на територіях з несприятливою екологічною ситуацією або забруднених радіацією, у випадку впливу несприятливих виробничих агентів, передозування медикаментами; забезпечення організму комплексом мінеральних речовин і нормалізації їх балансу; нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, відновлення кислотно-лужного балансу та обміну речовин. Форма випуску препарату - порошок для приготування оральної суспензії, 200 грамів у флаконі. Вміст одного флакона «ТРИОСМЕКТИТ Паудер» вистачить приблизно на 2 місяці прийому, чи можна приймати препарат удвох протягом місяця (сімейна упаковка). Полімерний флакон європейського має контроль відкриття - обов'язковий рівень захисту лікарських препаратів та дієтичних добавок від підробки. Також для забезпечення належних умов зберігання препарату в кожен флакон вкладений пакетик силікагелю (не призначений для вживання на пакетик нанесений відповідний попереджувальний напис). К упаковке препарата добавлено мерную ложку, изготовленную из стекловидного экологического пластика.

Препарат рекомендуется принимать 1 раз в день за 30 минут до или через 1:00 после еды. Рекомендуемая доза составляет 4 грамма (2 мерные ложки без горки). Непосредственно перед применением порошок насыпать мерной ложкой в ​​стакан с водой, размешать до образования суспензии, дать отстояться в течение 5 секунд и выпить.

Безопасность продукта подтверждена. Протокол испытаний ГУ «ИОЗ им. Марзеева НАМН Украины» № 8/1460 от 15.06.2020 г. Произведено согласно ТУ У 10.8-43512914-021:2020.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
anyafka
anyafka
Супер-продавець
Вишневе
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари