Всі категорії
Додати товар

🍓papa jelly 4 міс дитячі вітаміни у формі желе з полуничним смаком 120 шт

980 грн
Опис

Papa Jelly Дитячі вітаміни у формі желе з полуничним смаком 120 шт на 4 міс

Вітаміни у вигляді желе від Papa Jelly — це легкий та смачний спосіб поповнити дифіцит вітамінів в організмі дитини. Якщо Ваша дитина почала частіше відчувати втому та сонливість, в неї погіршився апетит, пам'ять та концентрація, вона часто хворіє, а настрій став непередбачуваним та дратівнимим, то скоріше всього вона страждає від нехватки вітамінів. В такому випадку Ви можете подбати про здоров'я дитини, даючи її ці желейні цукерки, завдяки солодкому полуничному смаку вона з задоволенням буде їх приймати.

До складу желейних цукерок входять вітаміни A, C, D2, E, B6 та пантотенат кальцію. Вітаміни потурбуються про правильний розвиток організму дитини: сприяють зміценню кісток та зубів, нормальній роботі нервової системи, покращують концентрацію та пам'ять, активують захисні властивості організму та допоможуть не захворіти в холодну пору року.

До складу входять збалансований набір вітамінів, який ідеально підходить для зростаючого організму:

Пантотенова кислота (В5) – важливий вітамін, який бере участь у обміні речовин, покращує засвоюваність інших вітамінів організмом. Брак цього вітаміну провокує зниження імунітету.
Вітамін D2 – регулює обмін кальцію та фосфору в організмі. Він необхідний для росту та розвитку кісток, нервової системи, зміцнення імунітету.
Вітамін Е – нормалізує обмін речовин, зміцнює імунітет, покращує стан серця та судин.
Вітамін B6 впливає на засвоєння ненасичених жирних кислот, бере участь у синтезі білків та ферментів. Це життєво важливо для підтримки здорової нервової системи, шкіри, м'язів і крові.
Вітамін С – потужний антиоксидант. Зміцнює імунітет, необхідний синтезу багатьох ферментів і гормонів. Запобігає появі простудних захворювань, сприяє їх більш швидкому і легкому перебігу в разі виникнення, прискорює відновлення організму після хвороби.

Вітаміни можна приймати як і дітям від 1 до 15 років так і дорослим при авітамінозі. Мають приємну желейну текстуру та смак полуниці, тому дуже зручні в застосуванні - їх легко розжовувати і не треба запивати водою.

Рекомендації щодо застосування:

для швидкого відновлення організму після лікування з використанням антибіотиків;
після дисбактеріозу та у випадках порушення харчування;
у випадках нестачі вітамінів, при зниженні апетиту;
при відхиленнях у розвитку дитини;
при авітамінозі у дорослих.

Спосіб застосування: дітям від 1 року до 14 років (включно) - 1 желе в день,
від 15 років і дорослим - 2 желе в день.
Не приймати - до 1 року.

Склад комплексу (добова доза - 2 шт): Вітамін А 4 мг, Вітамін D2 0.01 мг, Вітамін Е 5 мг, Вітамін B6 1 мг, Вітамін C 40 мг, Кальцій 6 мг.

Протипоказання: індивідуальна нестерпність. Не є лікарським засобом. Перед вживанням проконсультуйтеся з лікарем.

Упаковка: 120 цукерок

Курс прийому: розрахований на 120-60 днів

Вид продукції: цукерки-желе

Виробник: Papa Jelly, Японія

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Особливості:
Набір

Схожі товари