Всі категорії
Додати товар

Nordic naturals омега 3 для дітей зі смаком натуральних фруктів. 500 мг, 30 капсул

500 грн
Опис

🌞 🍀 Nordic Naturals омега для дітей для щоденного вживання зі смаком натуральних фруктів 🌞 🍀 500 мг, 30 капсул. ✔️ В наявності, ціна актуальна, торгу немає. Розмір порції: 1 капсула Порцій в упаковці: 30 Кількість в 1 порції: Всього омега-3 жирних кислот 340 мг ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) 170 мг ДГК (докозагексаєнова кислота) 120 мг Інші омега-3 кислоти 50 мг. Високоефективна форма тригліцеридів Сертифікат Non GMO Verified Рекомендовано лікарями Для зору і мозку Харчова добавка Один раз в день Жувальний препарат для щоденного прийому, омега для дітей, повний комплекс омега-3 для дітей від 3 років, капсули для мозку і зору. Риба виловлена у природному середовищі. Чистий продукт. Не залишає неприємного рибного присмаку. Сертифікат Friend of the Sea. Рекомендовано лікарями. Кожна партія риб'ячого жиру Nordic Natural перевіряється в клінічній лабораторії третьої сторони і сертифікується на наявність токсинів, обумовлених оточуючими умовами, включаючи важкі метали. Риб'ячий жир має форму тригліцеридів і піддається суворій перевірці за міжнародними стандартами на чистоту і свіжість. Рекомендації по застосуванню Для дітей від 3 років і старше, одна капсула в день під час їжі або за вказівкою лікаря. Будь ласка, переконайтеся, що ваш дитина пережовує капсулу ретельно. Інгредієнти Очищенный жир глубоководных рыб (анчоусов и сардин), капсула (желатин, вода, глицерин, натуральный ароматизатор «Клубника»), натуральный ароматизатор «Клубника», d-альфа токоферол, экстракт розмарина (натуральный консервант).

Не содержит глютена, молочных продуктов, или искусственных красителей и ароматизаторов.

Хранить в сухом и прохладном месте, защищенном от солнечных лучей.
Перед началом применения этого препарата при наличии аллергии на йод, во время приема антикоагулянтов или ожидания операции необходимо проконсультироваться с врачом.
Хранить в недоступном для детей месте.

👉 Оплата на карту Приват Банку або Монобонка. Післяплатою висилаю після передоплати вартості доставки в обидві сторони. Доставка НП, укрпошта. Укрпошта тільки після повної оплати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize