Всі категорії
Додати товар

Харчова добавка для підтримки детоксикації та очищення spring valley usa, 90 шт

695 грн
Опис

🆕🆕🆕 Харчова добавка для підтримки детоксикації та очищення Spring Valley, 90 шт Наша харчова добавка Spring Valley Detox & Cleanse Support - це харчова добавка, розроблена для підтримки механізмів детоксикації організму і допомоги виведення токсинів. Ці вегетаріанські капсули не містять глютен, дріжджі, пшеницю, сою, молоко або похідні молока, лактозу, консерванти, штучні барвники або штучні ароматизатори. Китайские врачи выявили пользу сенны,которая в составе Детокса в небольшом количестве для улучшения пищеварения и аппетита. Растение является одним из базовых средств для похудения.
Псиллиум,который также в составе Детокса- это вид растворимой клетчатки, обладающей огромным количеством ценных для человека качеств:
-Помогает уменьшить уровень сахара в крови, следовательно, уменьшается вероятность сахарного диабета второго типа.
-Улучшение работы желудочно-кишечного тракта.
-Благоприятное влияние на выведение токсинов.
-Формування корисної середовища для мікрофлори, усуває дисбактеріоз кишечника. -Знижується ризик раку товстої кишки. -Прискорюється загоєння ран і ерозій. -Зниження кров'яного тиску та ризиків захворювання серця. -Покривається добове споживання людини в клітковині. -Поліпшується стан при геморої. -Зниження ймовірності утворення каменів жовчного міхура. -Поліпшуються обмінні процеси організму. -Зменшується запалення органів шлунково-кишкового тракту. Рекомендоване дозування - дві капсули на день☑️

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари