Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Харчові добавки doppelherz galle-dragee mit artischocke

270 грн
Опис

Доппельгерц® Галле-Драже з артишоком Для активного стимулювання перетравлення жирів 300 мг сухого екстракту з листя артишоку (5,8 - 7,5: 1) на таблетку, вкриту оболонкою, Драже Галле з артишок - це традиційний лікарський засіб на травах, використовуване для полегшення таких проблем з травленням, як: здуття живота і газі. Лікарський засіб - це традиційний лікарський препарат, зареєстрований в області застосування виключно на підставі багаторічного використання. Для активного стимулювання перетравлення жирів Дієта з високим вмістом жирів і відсутність фізичних вправ призводять до різних проблем з травленням, таким як: Б. Відчуття повноти, болі в епігастрії, нудота. Також поширені запор і гази. Якщо після гарного прийому їжі їжа «важка в шлунку», то добре, якщо печінка жовч функціонують належним чином. Однак, якщо печінка не виробляє достатня жовчі, важко перетравлюється їжа може розщеплюватися повільно. У нашому травному циклі жовч бере участь у травленні, особливо жирів, у дванадцятипалій кишці. Жовчні кислоти емульгують важкозасвоювані жири в нашій їжі, тобто ГОДИНУ. вони розбивають їх на дрібні і, отже, більш легко засвоювані краплі. Безперешкодний відтік жовчі - частина нормального травлення. Натуральні компоненти артишоку позитивно впливають на активну переварювання жирів і рівень холестерину. Цинарин стимулює печінку виділяти більше жовчі. Підвищене виробництво жовчних кислот сприяє роботі шлунково-кишкового тракту. Це запобігає проблеми з травленням і запори, а також дозволяє вщухнути неприємного відчуття ситості. Галле-драже від Доппельгерц містять високоякісний екстракт листя артишоку з концентрованою часткою активних інгредієнтів. Вони активно сприяють перетравленню жирів, стимулюють діяльність печінки і жовчі і, таким чином, можуть збалансувати баланс холестерину.

Що містить жовчне драже з артишоком: Діюча речовина: Сухий екстракт листя артишоку 1 таблетка, вкрита оболонкою, містить: 300 мг сухого екстракту з листя артишоку (5,8-7,5: 1) Екстрактор: вода.

Інші інгредієнти: Мальтодекстрин, обложений діоксид кремнію, повідон K90, крохмаль прежелатинізований з кукурудзи, карбоксиметилкрахмал натрію (тип A) (Європейська Фармакопея), лактози моногідрат, порошок целюлози, стеарат магнію (Європейська Фармакопея), гіпромелоза, гліцерин, діоксид титану E 171 , тальк, карбонат кальцію, сахароза, біла глина, гуміарабік, макрогол 6000

Примітка для діабетиків: 1 таблетка, вкрита оболонкою, що відповідає 0,03 хлібних одиниць

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alla_...
Open-White
Тернопіль
73% виконаних замовлень
Була