Всі категорії
Додати товар

Кальцій магній плюс вітамін d nutrilite (180 шт) амвей amway

619 грн
Опис

Кальцій є одним з найбільш поширених в тілі людини макроелементів. Він надає міцність кісток і зубів, які на 99 % складаються з кальцію і впливає на проникність клітинних мембран, скорочення м'язів, згортання крові, секрецію ферментів, перистальтику кишечника, роботу ендокринних залоз, зменшення запалення і проявів алергії. Важливо знати, що кальцій краще засвоюється в присутності магнію і вітаміну D, а його роль в життєдіяльності організму колосальна. Мы часто слышим слово «остеопороз», но, пока молодые, не придаем ему особого значения. Остеопороз – это заболевание, о котором надо знать каждой женщине, поскольку прекрасный пол страдает от него в три раза чаще, чем мужчины. Остеопороз диагностируют у каждой третьей женщины в мире после 45 лет. К тому же он поражает незаметно и может привести к инвалидности. Сегодня в Украине остеопорозом болеют 2,5 млн. женщин и 900 тыс. мужчин, 50% из них вследствие заболевания становятся инвалидами, 20% умирают от осложнений этой болезни. У групу ризику входять люди після 50 років, однак ризик появи остеопорозу спостерігається майже у третини дітей і підлітків у віці 5-16 років. Найпоширеніші причини розвитку захворювання: дефіцит кальцію у їжі, порушення гормонального балансу, недолік фізичної активності. Містить три природні джерела поживних речовин – кальцій, магній і вітамін D, що сприяють збереженню здорових кісток. Містить вітамін D, який сприяє правильному засвоєнню кальцію. Магній також сприяє нормального функціонування м'язів і нервової системи.Кальцій необхідний для нормального вивільнення енергії в процесі метаболізму, а також для згортання крові. Містить кальцифицированные морські водорості – один з найбільш концентрованих рослинних джерел кальцію. Легко ковтати завдяки довгастої гладкою формі. Не містить жодних штучних смакових добавок, ароматизаторів, барвників або консервантів Кальцій Кальцій - основний структурний компонент кісткової тканини і зубів. Кальцій забезпечує нормальну проникність судинних стінок, необхідний для скорочення м'язів, передачі сигналів між нервовими клітинами, зсідання крові. Відноситься до важко засвоюваним мінералів, тому його засвоєння залежить від наявності в їжі магнію, фосфору, вітаміну D, білків і жирів. Значна роль у всмоктуванні кальцію в тонкому кишечнику належить вітаміну D, який допомагає транспортувати кальцій в кістковій тканині, попереджуючи розвиток рахіту і остеопорозу. Необхідний для формування скелету і міцних зубів у дітей. Необходим для передачи нервных импульсов. При дефиците кальция человек становится нервным, ухудшается настроение.
Участвует в свертывании крови и способствует уплотнению стенок сосудов, препятствуя проникновению в клетки аллергенов и вирусов.
Оказывает противовоспалительное и противоаллергическое действие, повышает защитные силы организма. Поэтому при снижении иммунитета и при аллергических реакциях целесообразно увеличить количество кальция в рационе.
Нормализует работу ферментов и гормонов, облегчает выделение инсулина, поэтому питание людей с гормональными нарушениями и, в том числе, склонностью к сахарному диабету обязательно должно содержать суточную норму кальция.
Предупреждает ночные болевые спазмы в мышцах нижних конечностей.
Магний

Магний - естественной антистрессовый элемент, неотъемлемый компонент костей и зубной эмали человека. Магний участвует в передаче сигналов между нервными клетками, способствует выведению токсинов и вредных веществ из организма, нормализует углеводный обмен, предотвращает ломкость и пористости костей, избыточное отложение кальция в стенках кровеносных сосудов, клапанах сердца, мышцах, мочевыводящих путях. Поддерживает систему внутренней антиоксидантной защиты организма.

Необходим для обмена веществ и выработки энергии.
Способствует повышению устойчивости организма к стрессу. Помогает в борьбе с переутомлением - рекомендуется употреблять добавки, содержащие магний, при хроническом переутомлении и в стрессовых ситуациях.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ruslanarich
AmwayForYou
Супер-продавець
Дніпро
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари