Всі категорії
Додати товар

Комплекс натуральних ензимів і ферментів doterra terrazyme enzyme complex

1800 грн
Опис

TerraZyme® Digestive Enzyme Complex / «Терразайм», Комплекс натуральних ферментів, 90 капсул. Виробник: doTERRA Артикул: 35110001 Натуральний комплекс «Терразайм» забезпечує організм необхідними ферментами і коферментами для здорового травлення і комфортного самопочуття. Вага: 70 г Опис: «Терразайм» - це запатентований комплекс активних ферментів і коферментів, яких часто не вистачає в термічно обробленого, консервованої та іншої переробленої їжі. Потужне поєднання травних ферментів у «Терразайм» усуває дефіцит ензимів, а також стимулює вироблення власних ферментів, необхідних для здійснення важливих біохімічних процесів, що відбуваються в організмі, і потрібних для перетворення поживних речовин з їжі в енергію. «Терразайм» включає в себе цілий спектр травних ферментів, які допомагають переварюванню білків, жирів, клітковини, простих і складних вуглеводів. «Терразайм» забезпечує комфортне травлення і покращує засвоєння поживних речовин з їжі. Для підтримки здоров'я шлунково-кишкового тракту і попередження можливих розладів шлунка і кишкових спазмів у БАД «Терразайм» включена суміш рослинних екстрактів - Тимму Тамег («Приборкувач животика»), містить натуральні рослинні екстракти: кореня імбиру, м'яти перцевої, насіння кмину. Переваги: Забезпечує організм необхідними ферментами і коэнзимами. Підтримує постійну вироблення організмом ферментів, що мають вирішальне значення для здоров'я на біохімічному рівні і перетворення поживних речовин в енергію. Сприяє кращому всмоктуванню поживних речовин і здорового клітинного метаболізму. Покращує травлення і запобігає можливому розлад шлунка і кишкові спазми. Включає в себе різні травні ферменти, які допомагають перетравлювати білки, жири, складні вуглеводи, цукор і клітковину. Безпечний і ефективний продукт, що підходить для вегетаріанців. Не содержит ГМО, глютена, продуктов молочного и животного происхождения.
Капсулы без лаурил сульфата натрия.
Ингредиенты:
Протеаза, амилаза, липаза, лактаза, целлюлаза, альфа-галактозидаза, сахараза, бетаина гидрохлорид, глюкоамилаза, папаин, анти-глютеновая энзимная смесь, смесь растительных экстрактов корня имбиря, мяты перечной, семян тмина.

Вспомогательные ингредиенты: микрокристаллическая целлюлоза, магния стеарат, кремния диоксид, гипромеллоза.

Применение:
Принимать во время еды от 1 до 3 капсул в день в зависимости от необходимости.

Если ваши блюда включают в себя много свежих, сырых продуктов, то принимать по 1 капсуле в день. Если ваша пища является в основном переработанной, то принимать по 2-3 капсулы в день.

Предостережения:
Хранить в недоступном для детей месте. Беременным и людям, находящимся под наблюдением врача, перед применением проконсультироваться со своим врачом.

Противопоказания:
Индивидуальная непереносимость.

Условия хранения:
Хранить в сухом, прохладном месте.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари