Всі категорії
Додати товар

Вітамін д3 для дітей від 1 року

289 грн
Опис

Рекомен-дованих для використання в якості дієтичної добавки в раціоні харчування дитини як додаткове джерело вітаміну D3 для профілактики його дефіциту. Основна дія вітаміну D3 та негативні наслідки його дефіциту: Сприяє зміцненню імунітету. При адекватному надходженні вітаміну D3 в організм зменшується захворюваність на ГРВІ, в тому числі на грип. Допомагає засвоєнню фосфору і кальцію в організмі, підтримує міцність кісток та зубів. Сприяє нормальному росту скелета і м'яких язів, формування правильної постави. При дефіциті вітаміну D3 зменшується м язова сила, погіршується ходу і здатність тримати рівновагу. У маленьких дітей використовується для профілактики рахіту. Вітамін D3 покращує когнітивні (пізнавальні) здібності: впізнавання і осмислення нової інформації, здатність до навчання, мислення, увагу, пам'ять, мовлення, координацію між розумовою і руховою активністю. При дефіциті вітаміну D3 збільшується ризик розвитку ряду захворювань: атопічного дерматиту, псоріазу, цукрового діабету I типу, серцево-судинних захворювань, ожиріння.
Переваги: Вітамін Д саме у формі холекальциферолу (Д3) рекомендований усіма світовими професійними організаціями педіатрів.Форма випуску (краплі), зручна для використання навіть у зовсім маленьких дітей – не потрібно вміти ковтати капсули.

Приймати: : 1 раз на добу під час їжі у необхідній кількості: дітям від 1 року та підліткам: 1 крапля. Дорослим: 2-4 краплі. Рекомендований термін вживання 4-6 тижнів.

Термін може бути збільшено за рекомендацією лікаря. Не є лікарським засобом.

Холекальціферол (вітамін D3), олія кукурудзяна –1 крапля містить 250 МО вітаміну D3.

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
allakuzm
allakuzm
Супер-продавець
Клевань
83% виконаних замовлень
Була