Пробіотик Lactobif від California Gold Nutrition містять 8 активних штамів, які пройшли клінічні випробування (5 штамів молочно-кислих бактерій і 3 штами біфідобактерій), в яких використовуються тільки пробіотики FloraFIT® від Danisco®.
Дослідження показують, що пробіотичні штами, які утворюються в пробіотики, лактобіфи, підтримують стійкий до низького рівня рН і середовища шлунково-кишкового тракту (шлунковий сік, жовчі, пепсину, сік підшлункової залози), а також добре затримуються на клітинних лініях кишечника.
Переваги прибутків в окремих блістерах з подвійним шаром фольги:
Оптимальний захист від кисню, вологи і світла
Гарантія якості і збереження продукту
Tamper Resistant & Tamper Evident
Для зберігання в умовах високої температури, не вимагає зберігання в холодільніке²
гарантована актівность²
Створення саморобних кисломолочних продуктів, таких як йогурт, кефір, квас і т. Д., - це мистецтво, яке потребує спеціальних пробіотичних заквасок. Наш LactoBif не призначений для використання в якості стартера, але капсули LactoBif Probiotic можна відкривати, а порошок всередину додавати в смузі, коктейлі і т. Д
Корреспондент: Точка зору
¹ Дослідження in vitro, проведені відкритим пробіотичним сировиною.
Рекомендації по застосуванню
Приймайте по 1 вегетаріанської капсулі в день або згідно з вказівками кваліфікованого лікаря. Можна приймати з їжею або окремо.
Інші інгредієнти
Целюлоза мікрокристалічна, рослинна капсула (стеарат магнію (джерело рослинного походження без ГМО), діоксид азоту.
Примітка. Продукти LactoBif містять порошок, який не є 100% чисто білим і часто має жовтий відтінок або жовті плями, оскільки він містить багато пробіотичних штамів, а також інші інгредієнти, необхідні для інкапсуляції порошкової суміші.
Не містить молоком, яйцями, рибою, ракоподібними, ракоподібними, горіхами, арахісом, пшеницею, соєю, кукурудзою, глютеном, сіллю, цукром або дріжджами. Виробляється в cGMP-сумісному об'єкті, який обробляє інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.
Попередження
Гарантоване збереження ефективності до закінчення терміну придатності при зберіганні в прохолодному і сухому місці при температурі до 77ºF (25ºC).
Зберігати в місці, недоступному для дітей.
² Кімнатна температура, тривалий термін зберігання: рекомендується зберігати при температурі 25ºC (77ºF) або нижче.
Зберігання в холодильнику не потрібно, але рекомендується. Температура вище рекомендованої температури може призвести до деградації продукту і скорочення числа живих і активних пробіотичних бактерій. Гарантоване збереження ефективності до закінчення терміну придатності при зберіганні в прохолодному і сухому місці при температурі до 77ºF (25ºC).
Склад
Розмір порції: 1 капсула Veggie
Порцій в контейнері: 10
Кількість на порцію% від добової потреби
Пробіотична суміш бактерій 5 мільярдів КУО †
Складається з наступних штамів:
Lactobacillus acidophilus (La-14)
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Lactobacillus rhamnosus (Lr-32)
Lactobacillus plantarum (Lp-115)
Bifidobacterium longum (Bl-05)
Біфідобактерій грудна (Bb-03)
Lactobacillus casei (Lc-11)
Lactobacillus salivarius (Ls-33)