Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Вітаміни для вагітних

380 грн
Опис

MamaDHA Premium Plus 60 капсул - опис продукту Дієтичне харчування для спеціальних медичних цілей Mamadha преміум + містить належним чином обраний склад DHA, вітаміни і мінерали - інгредієнти, які підтримують догляд тіла і вагітні жінка і правильний розвиток плоду і вагітності. ДГК - докозагексаєнова кислота включена в фосфоліпіди будівельних елементів нервової системи і сітківки. Поглинені матері сприяє нормальному розвитку мозку і очей у плода. Корисний ефект є споживанням DHA 200 мг на день більше, ніж рекомендована добова доза омеги-3 для дорослих, тобто:. 250 мг DHA і ейкозапентаєнова кислота (EPA). Дослідження підтверджують, що споживання DHA знижує ризик передчасних пологів. Фолієва кислота допомагає в нормальному кровотворенні, бере участь в діленні клітин та сприяти нормальному функціонуванню імунної системи. Це компонент, який не може не бути в раціоні вагітних і годуючих жінок. Йод допомагає у правильному функціонуванні щитовидної залози і нормальної вироблення гормонів щитовидної залози. Це сприяє нормальному функціонуванню нервової системи і підтримки нормальної когнітивної функції. Під час вагітності та лактації значно збільшився попит на йод. Вітамін D допомагає в належному поглинання і використанні кальцію і фосфору. Це дуже важливо для підтримки здоров'я кісток матері, а також нормальний ріст і розвиток кісток у дитини. Вітамін D допомагає нормальному функціонуванню м'язів та імунної системи, також бере участь у процесі клітинного поділу. Магній регулює нервово-м'язовий, а також впливає на нормальну кісткову тканину економіки. Застосування: Для харчових умов значного дефіциту поживних речовин , пов'язаних зі значним збільшенням попиту і годуючим жінкам під час вагітності з високим ризиком передчасних пологів. Рекомендоване споживання: 2 капсули на день з їжею або , як зазначено вашим лікарем. Інгредієнти: Масло риби (джерело EPA і DHA), желатин, магній (магнезія), вологоутримуючий агент - гліцерин, загусник - моно - і дигліцериди жирних кислот , емульгатор - лецитин соняшнику, піногасники - жирні кислоти барвник - E 171 , йод (йодид калію), фолієва кислота (фолієва кислота), metafolin (L-metylofolian кальцію) барвник - 120 Е, вітамін D (холекальциферол) барвник - Е 172. 100 г продукта включает в себя: - значение энергии 2007kJ / 486kcal; - 44,0g жира в том числе 3,8 г насыщенных жирных кислот, полиненасыщенных жирных кислот 40,2g, 9,3 г углеводов, в том числе сахаров 0g, многоатомных спиртов, 9,3 г белка 16,8g, соль 0g, витамин D 2300μg , фолиевой кислоты 18500μg включая 9250μg фолиевой кислоты, 9250μg metafolin, 9250mg магния, йода 9250μg, 37,0g DHA, EPA 3,2 г.

2 капсулы содержат: - энергетическая ценность 43,35kJ / 10,49 ккал; - жир 0,951gw в том числе: 0,083g насыщенных жирных кислот, полиненасыщенные жирных кислот, 0,868g 0,201g углеводы, в том числе сахаров 0g, многоатомные спирты, 0,20 0,36 белки, соль 0g, витамин D, 50 мкг (2000 М) фолиевая кислота 400 мкг в том числе: 200 мкг фолиевой кислоты, 200 мкг metafolin, 200 мг магния, 200 мкг йода, 0,8 г DHA, EPA 0,068g.

Противопоказания: Не следует использовать в случае повышенной чувствительности к любому компоненту.

Важные советы: Препарат принимать только под наблюдением врача. Препарат представляет собой пищевой продукт питательно неполными и не могут быть использованы в качестве единственного источника питания. Продукт предназначен для беременных женщин и кормящих матерей. Продукт не предназначен для парентерального применения. Хранить при температуре ниже 25 ° C, в недоступном для маленьких детей. Защита от света. Маса нетто: 60,00g.

производитель: Adamed Consumer Healthcare SA Pienkow 149 05-152 Czosnów.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
andre...
andreeva.andreeva
Біла Церква
Була