Всі категорії
Додати товар

Фіксувальний бандаж на гомілковостоп. спортивний бандаж на гомілковостоп

270 грн
Опис

Голеностоп — крихкий суглоб, майже незахищений м'язами. Його можна пошкодити під час занять спортом, послизнувшись на льоду, або просто випадково переткнувшись і провалившися, спершись на ногу.
Бандаж для фіксації гомілковостопного суглоба використовують як для лікування отриманих травм, так і для їхньої профілактики.
Бандаж — це пристрій, що допомагає зафіксувати частину тіла.
Бандаж для фіксації гомілковостопного суглоба схожий на носок: він надівається на ступню, залишаючи відкритими пальці ніг, надійно фіксуючи п'яту та кісточку.
М'який еластичний бандаж може застосовуватися не тільки для лікування, але й для профілактики травм. Особливо це важливо для прихильників рухливого способу життя: у деяких видах спорту без нього просто не обійтися. Якщо ви займаєтеся футболом, баскетболом або волейболом, то бандаж на гомілковостоп захистить ваші щиколотки від сірих вивихів і розтягувань. Голеностопний бандаж він і під час танців, гімнастиці або бігу — інакше кажучи, у всіх видах спорту, де на гомілковостоп припадає високе навантаження і є ризик небезпечної неправильної постановки ніг.
Матеріал: нейлон, спандекс
Колір: чорний
Розмір:
L/X (компресія 15-20)
Паковання: 1 пара (2 шт.)
Новий без паковання.
Пересилаю поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize