Всі категорії
Додати товар

Бандаж для легкої стабілізації гомілки щиколотки malleotrain від bauerfeind, правий, р.5

350 грн
Опис

Активний бандаж для легкої стабілізації гомілковостопного суглоба:
- Знімає біль
- Прискорює зменшення набряків і гематом
- Активує стабілізуючі м'язи

Накладки анатомічної форми на внутрішній і зовнішній щиколотці

Бандаж для гомілковостопного суглоба MalleoTrain від Bauerfeind стабілізує гомілковостопний суглоб і дає відчуття безпеки під час руху. Розтягнення зв'язок гомілковостопного суглоба є однією з найпоширеніших травм у спорті та повсякденному житті. Травми варіюються від легких розтягнень зв’язкового апарату до складних травм щиколотки. З MalleoTrain ви отримуєте бандаж для щиколотки для легкої стабілізації та полегшення гомілковостопного суглоба .

Анатомічна 3D плоска в'язка бандажа приємно стискає м'які тканини навколо гомілковостопного суглоба. Дві в'язкоеластичні подушечки анатомічної форми розташовані позаду зовнішньої та внутрішньої щиколотки. Вони також розподіляють терапевтичний тиск на ділянки, які вкриті трикотажем. Компресія на краях бандажа зменшена для додаткового комфорту при носінні. Це запобігає звуженням м’яких тканин. Додаткова допомога при надяганні полегшує одягання MalleoTrain.

Повітропроникна тканина і подушечки забезпечують знеболюючий масаж під час руху. Це стимулює кровообіг у м’яких тканинах і швидше зменшується набряк, випот і гематома. Крім того, почергове стиснення позитивно впливає на сенсомоторну систему. Таким чином м’язи краще контролюються та працюють ефективніше. Таким чином, гомілковостопний суглоб активно підтримується.

🩺ПОКАЗАННЯ🩺
Роздратовані стани (також після спотворення)
Суглобові випоти
набряк
Остеоартроз, артрит
Незначна нестабільність зв'язок

Розмір: 5, на праву ногу
На обхват щиколотки 25-27см
Стан ідеальний

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize