Всі категорії
Додати товар

Жорсткий корсет грудно поперекового відділу

1150 грн
Опис

на окружність стегон 91-99Главные особливості ортопедичного корсета Orliman LT-330: 1. Корсет виконаний з еластичного повітропроникного матеріалу. Має 2 напівтверді вставки, 2 паравертебральні напівтверді знімні вставки, які можуть змінюватися на металеві. 2. У своїй структурі має легке основу з пластику, прокладку з синтетичного матеріалу, а також фіксуючу вставку, яка утримується на животі. 3. Елементи корсета кріпляться між собою шлейками, які мають застібки, регулюються за розміром. Два ременя забезпечують потрібну додаткову фіксацію. Корсет доповнено 2 скрещевающимися ременями в поперековій області, які створюють додаткову компресію і комплектуються застібками Velcro спереду. Регулюються за розміром. 4. Знімна люмбалная подушка з махровим покриттям і спіненої основою для максимального комфорту. Додаткові насадки в області ключиць для верхніх застібок. 5. Він підтримує в правильному положенні грудопоперековий відділ. 6. У більшості подібних виробів посилення забезпечується спеціальними ребрами жорсткості, завдяки яким хребет можна фіксувати.Висота виробу спереду 20 см, а ззаду 54 див. Показання до застосування жорсткого корсета грудо-поперекового відділу Orliman LT-330 Нормальне самопочуття без болю в спині, пов'язаних з попереково-крижовим відділом у хребті важливо для кожної людини. Угрозами для позвоночника могут стать травмы, бытовые или связанные с занятием спортом, большими нагрузками и множеством других. В таких случаях рекомендуется использовать корсет. Это один из ортопедических видов изделия, который необходим для лечения опорно-двигательного аппарата, корректировки осанки и положительным образом влияет на реабилитацию организма после травм.

Корсет Orliman LT-330 назначается при:

1. дистрофии мышц;
2. лечении после операций;
3. грижі в міжхребцевих дисках; 4. травмах у хребті; 5. пошкодження зв'язок та суглобів. Корсет Orliman LT-330 дає ефект, якщо дотримуватися деяких правил. 1. Одягати потрібно на білизну, щоб уникнути натирання шкіри. 2. Носити корсет рекомендується приблизно 6 годин в день, але на ніч знімати. 3. Не затягувати сильно шлейки, інакше це вплине на кровообігу. 4. Бажано одягати корсет при важкій роботі і при болях в спині. Догляд за корсетом Orliman LT-330 Прати корсет можна тільки вручну, при температурі 40°С. Сушить нужно вдалеке от нагревательных приборов, и не под открытыми лучами солнца.

Данный тип товара является сложным изделием, поэтому при выборе стоит обратиться за помощью к лечащему врачу, либо получить квалифицированную консультацию специалиста.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
olgakazanceva
Лакшми
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари