Всі категорії
Додати товар

Бальзам зірочка термін сплив 02.24

55 грн -46% 30 грн
Опис

Бальзам 'Зірочка'
Маленькі коробочки з цією маззю завезли до СРСР із В'єтнаму на початку вісімдесятих.
Мазь не втратила слави й у наші дні.
Правильне використання
В основному мазь використовують при застудах, нежиті та інших аналогічних захворюваннях. Препаратом користуються з урахуванням точок акупунктури — різних місць на тілі людини, які за китайськими традиціями відповідають за окремі недуги.
Такі бальзами, що розігрівають, використовують для знеболювання, збільшення кровотоку, усунення набряків при проблемах зі зв'язками, сухожиллями і суглобами. Принцип роботи простий і дуже ефективний: вони зігрівають шкіру, змушують кров прилити до місця нанесення, знімають набряклість, розслаблюють м'язову тканину. «Зіроньку» можна втирати у певні місця: при головному болю — віскі, застуда лікується втиранням у спину, груди і живіт.
«Золота Зірка» також добре допомагає від комариних укусів – мазь так сильно охолоджує, що шкіра зосереджується не на подразненні від укусу, а на прохолодній дії препарату.
Як не варто використовувати «Зірочку»!
Важливо: бальзам у жодному разі не можна наносити на слизові!
Також подібні мазі, що розігрівають, часто використовують неправильно - при різних травмах, розтягненнях їх не варто втирати, а потрібно просто нанести і почекати, поки мазь вбереться. Розігрівальні мазі використовують для знеболювання, збільшення кровотоку, усунення набряків. Розтирання може призвести до пошкодження.
Якщо мазь використовується для лікування застуди та покращення самопочуття, то втирання не протипоказане.
Протипоказання:
Якщо у вас була алергія на квіти, дерева та інші рослини, цей препарат варто використовувати тільки після проби - нанесіть невелику кількість мазі на внутрішній бік зап'ястя.
Також не варто лікувати цим препаратом дітей до двох років та вагітних жінок.
Вага: 4г

Відгуки 👉 **********************************************************************

Приховані можливості бальзаму "зірочка", про які ми і не здогадуємося: *************************************

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Продавець
ylla
ylla
Супер-продавець
Бориспіль
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари