Всі категорії
Додати товар

Затискач для сосків art of sex - nipple clamps for men black clover з ерекційними...

850 грн

розпродаж до 17 Травень

680 грн
Опис

Затискачі для сосків у чорному кольорі з ерекційним кільцем являють собою стильний і функціональний аксесуар, розроблений для посилення задоволення під час інтимних моментів. Ці затискачі поєднують у собі небезпеку та естетичний дизайн. Будьте готові до того, що відчуття від стимуляції сосків затискачами конюшина варіюватимуться від сильних до нестерпно сильних. Такі затискачі не призначені для використання новачками.

Затискачі з'єднані з ерекційним кільцем за допомогою довгого металевого ланцюжка. Він призначений не тільки для зручності, а й може стати вашим помічником під час інтимних практик. На кінці ланцюжка є застібка з натуральної шкіри, до якої і кріпиться ерекційне кільце. Ви можете змінювати кільця, залежно від діаметра пеніса або підбираючи найбільш підходяще кільце, виходячи з особистих сексуальних переваг.

Затискачі з ерекційним кільцем забезпечують стимуляцію сосків з одночасним посиленням ерекції, створюючи неймовірний тандем солодких відчуттів. Цей девайс являє собою ідеальне поєднання, як біль і задоволення, яке відчує чоловік, що зважився випробувати на собі затискачі конюшина з силіконовим ерекційним кільцем.

Матеріал: метал, силікон.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?

Підтвердіть свій вік

Вам вже виповнилося 18 років?

Ні, не виповнилося