Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Таблетки для чоловіків чорне золото таблетки оригінал 100%

850 грн
Опис

Виробник: Оригинал
Тип виробу: Збуджуючі засоби
Призначення: Для чоловіків
Кілька примірників у наявності

Американське чорне золото 16 таблеток для потенції. Тільки оригінальні препарати. Відсилання на день замовлення. Оплата у разі отримання. Анонімність гарантована. Препарати для потенції.

USA Black Gold (у перекладі Американське Чорне Золото) — це біологічно активна добавка, яка за дією схожа на багато синтетичних препаратів, однак вона містить тільки натуральні компоненти. Саме тому препарат дозволено приймати гіпертонікам і людям із захворюваннями серця.

Американське Чорне золото «Американська чорне золото» — збільшує об'єм і довжину статевого члена, допомагає в разі еректильної дисфункції.

Це один із найсучасніших і унікальних препаратів, розроблених американськими вченими. Але в складі цього препарату містяться рослини, які здавна використовувалися давніми індійськими та китайськими цілицями.

Новітні технології перероблення цієї сировини дають змогу зберегти в ньому всі лікувальні речовини цих інгредієнтів, водночас засіб зовсім не викликає звикання або залежності, не має негативних наслідків і не впливає негативно на здоров'я. Його також використовують чоловіки з цукровим діабетом або з гіпертонією. Цей засіб чудово допомагає під час лікування або для профілактики простатиту.

Показання до вживання USA Black Gold:

- Засіб використовують для підвищення потенції;

- Таблетки необхідно приймати для нормалізації ерекції, поліпшивши її якість, регулярність і своєчасність;

- У разі недостатніх розмірів пінису: регулярне використання таблеток допомагає збільшити об'єм і довжину пінису;

- Засіб дуже ефективний під час простати або його можна використовувати в профілактичних цілях проти чоловічих захворювань;

- У разі еректильної дисфункції;

- Препарат необхідно вживати для поліпшення секреції статевих органів:

- Таблетки приймають для підвищення тестостерону в організмі чоловіка;

- Рекомендується використовувати «Американська чорне золото» для збільшення сексуального потягу, підвищення чутливості в ероганих зонах, для продовження періоду статевого акту та підвищення його якості;

- Таблетки сприятливо впливають на передміхурову залозу, тому можуть використовуватися для лікування простатиту або як комплексна профілактика проти цієї хвороби.

- Препарат рекомендується використовувати комплексну терапію, якщо потрібно відновити або підвищити чоловічу силу для чоловіків похилого віку або середнього віку. Водночас статева безсилля зникає надовго, а чоловіки набувають колишньої впевненості у собі, у своїх чоловічих здібностях.

Склад таблеток USA Black Gold:

У формулі цього препарату використані трав'яні витяжки та тварини екстракти із шаньдагень, крохмалю, пінісу китайського бика та багато інших корисних лікувальних і ефективних компонентів для підвищення потенції

Застосування таблеток «Американська чорне золото»:

Препарат можна використовувати для комплексного лікування хвороб, їх симптомів або збільшення чоловічої сили, але може вживатися і для профілактики проти цих захворювань. Для разового приймання необхідно використовувати тільки одну таблетку на добу за чверть години до з'єднання. Під час передозування препаратом необхідно пити холодну воду або чай до повного припинення ерекції.

Курсова терапія: три місяці.

Протипоказання до використання «Американського чорного золота»:

Не рекомендується користуватися таблетками:

-жінкам, дітям;

- у разі алергії або індивідуальної нестерпності до будь-якого компонента препарату;

- не можна вживати відразу кілька таблеток, що підвищують потенцію;

— не вживати більше, ніж написано в інструкції. Паковання: в коробці 16 таб., кожна з яких важить 0,5 г.

Термін придатності: використовувати препарат необхідно впродовж 5 років після дати їх випуску, зазначеного на пакованні.

Зберігання таблеток: прохолодне, темне, сухе місце.

ЯК СЛІДАТИ ЗАКАЗ?

Для замовлення товару вмовляйте, будь ласка:
- Назва товару, який вас цікавить
- Фамілію Ім'я.
- номер контактного телефона
— місто
- No відділення Нової Пошти, у якій хочете забрати замовлення;

На цей момент є тільки найтоп…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
game_...
game_shop_alex
Київ
Був

Схожі товари

Підтвердіть свій вік

Вам вже виповнилося 18 років?

Ні, не виповнилося