Всі категорії
Додати товар

Ерекційне віброкольце satisfyer royal one

1082 грн
Опис

Виробник: Satisfyer
Тип виробу: Інтимні іграшки
Призначення: Для чоловіків

Кілька примірників у наявності

Пропонуємо купити ерекційне віброкольце Satisfyer Royal One — щільне силіконове кільце з потужною вібрацією, яким можна керувати зі смартфона та навіть віддавати керування своєму партнеру, хай де він буде! Кільце забезпечить довгу та потужну ерекцію, а функція вібрації додасть нових відчуттів. 10 режимів доступні без синхронізації зі смартфоном, а після під'єднання — безліч віброрежимів, створення власних патернів, синхронізація з музикою, голосове керування й доступ до ритмічних малюнків, створених іншими.
Ерекційне віброкольце Satisfyer Royal One — це:

- приємний і безпечний силікон;
- щільний обхват пінису для максимально стійкої ерекції;
- діаметр від 28 до 45 мм;
- 10 режимів вібрації в режимі без під'єднання до смартфона;
- просте керування однією металізованою кнопкою;
- форма з вушками для додаткової стимуляції клітора в партнерші;
— надзвичайно широкі можливості керування зі смартфона, як свого, так і партнера.

Для синхронізації зі смартфоном необхідно встановити застосунок Satisfyer Connect (для iOs або Android) і запустити його. Дотримуючись підказок на екрані, знайдіть віброкольцо та підтвердіть з'єднання. Після чого ви зможете вибрати з меню такі варіанти для гри:

1. Відтворювані програми: 6 програм, які ви можете змінювати та доповнювати за своїм бажанням. Тут же будуть збережені ваші патерни.
2. Керування в реальному часі: просто беріть пальцем по екрану в бажаному ритмі.
3. Фоновий звук: дає змогу керувати голосом — чим голос голос голос голос голос голосніший, тим інтенсивнішою вібрація.
4. Музичний настрій: кільце вібруватиме в ритмі вашої музики. Використовує завантажені файли або під'єднується до Apple Music або Spotify. Можна створювати свої плейлисти!
5. Передавання керування партнерам, у будь-якій точці світу він не був. Такий простий і водночас багатофункціональний ґаджет виведе вашу інтимну близькість на абсолютно новий рівень!

Satisfyer Powerful One і Satisfyer Mighty One — мають найм'якший силікон, добре тягнуться. Satisfyer Strong One вже щільніший силікон, тугіше кільце, ніж попередні. Satisfyer Royal One, що схожий на корону, має найщільний силікон, досить тугоє та широке. Для тих, хто любить тушкова обхват або має тонший член краще брати Strong One або Royal One.

Ще більше товарів на нашому сайті **************** Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

Підтвердіть свій вік

Вам вже виповнилося 18 років?

Ні, не виповнилося