Всі категорії
Додати товар

Рідкий вібратор intt vibration

689 грн -5% 659 грн
Опис

Більш ніж 30 хвилин вібрацій, пульсацій і зігріваючого ефекту - такого ви від рідкого вібратора точно не чекали! Придбати рідкий вібратор Intt Vibration просто необхідно, тому що таких відчуттів ви не отримували ніколи. Справжні вібрації, зігрівання плюс солодкуватий ностальгічний смак: все, що потрібно для задоволення, хвилюючих поцілунків і незабутніх оральних ласк і для нього, і для неї.

Представляємо унікальний рідкий вібратор, ефект якого триває 30 хвилин і більше, в залежності від вашої чутливості. Цілих 30 хвилин мінливих відчуттів! Тепло, що розливається по тілу, ніжне поколювання і інтенсивна пульсація, яка змусить вас тремтіти від задоволення у всіх сенсах цього слова! Використовувати вібратор можна по-різному:

для мастурбації: нанесіть 1 краплю на член або на клітор (1 крапля = 1 натискання), і пестіть себе, насолоджуючись незвичайними відчуттями, при необхідності можна додати гель;

нанесіть пару крапель рідкого вібратора прямо на губи і цілуйте свого партнера, куди бажаєте, переходячи до оральних пестощів!

Запаліть вогонь пристрасті! Незабутній смак жуйки з легкою солодкістю зробить гру приємною для всіх. Гель зручний у використанні, абсолютно не розтікається і легко наноситься. Не липкий. Пляшка з економним дозатором не тільки дозволяє використовувати гель потроху, але і залишає руки чистими. Виготовлений в Португалії за бразильською технологією. Не є змазкою, тільки для зовнішнього застосування.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
metco13
metco13
Супер-продавець
Дніпро
90% виконаних замовлень
Була

Підтвердіть свій вік

Вам вже виповнилося 18 років?

Ні, не виповнилося