Всі категорії
Додати товар

Фольгований глітер, блискітки для дизайну манікюру, зелений.

25 грн -60% 10 грн
Опис

Глітер (блискітки) для декору нігтів - це дрібно нарізана фольга різних кольорів та розмірів. Забарвлення нігтів за допомогою представленого матеріалу дозволяє відтворити неповторний манікюр з повноцінним чином. Такий декор надасть манікюру яскравого та ефектного вигляду. Манікюр з гліттером завжди буде доречним для свята або просто прикрасою для нігтик у повсякденні дні.

Спосіб нанесення на нігті:

- Нанести гліттер необхідно на не висохлий лак, при покритті гель-лаком на не висохлий топ. Якщо Ви хочете просто додати манікюру трохи святкового блиску, при цьому не приховуючи основного кольору покриття, то злегка припорошити нігті, зачерпнувши глітер пензликом і акуратно збити з неї глітер пальцем. Після цього покрийте топовим покриттям.

- Можна вмочити вологу кисть у гліттер і нанести його частково, у необхідних місцях, згідно з задуманим малюнком. Для промальовування тонкого візерунка можна змішати краплю верхнього покриття з блискітками на палітрі і потім пензлем, змоченим у цій суміші, намалювати необхідний дизайн.

Дивіться всі мої оголошення знайдете багато речей для створення манікюру

МІНІМАЛЬНОЇ СУМИ ЗАМОВЛЕННЯ НЕМАЄ!
Оплата на картку приват банку або монобанку.
Накладним платежем надсилаю лише новою поштою, з мінімальною передоплатою 80 грн у разі відмови ними оплачую доставку повернення!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
meri84
anastasiz_shop
Супер-продавець
Харків
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари