Всі категорії
Додати товар

Втирка юкі пластівці хлопья

45 грн
Опис

Пластівці Юкі або Пластівці хамелеон – головний тренд в нейл-індустрії початку 2017 року. «Юкі» перекладається з японського як «сніг», і ця назва найкраще передає суть цього матеріалу для нейл-арту – він схожий на великі пластівці снігу, крихкі і невагомі. Це найтонші пластини пігменту різної форми і розміру, які можна акуратно укласти на ніготь не зіпсувавши їх форми, а можна легким рухом розтерти на порох. І саме в цьому головна привабливість цього матеріалу – варіантів його нанесення дуже багато, і всі вони будуть виглядати зовсім по-різному. Одна Баночка, дизайнів – стільки, на скільки вистачить вашої фантазії!

На що наносити?

Як і будь-який подібний пігмент, пластівці наносяться на гель-лак.
Великий їх плюс полягає в простоті використання і сумісність з практично будь-якими матеріалами, пластівці Юкі дуже невибагливі. На відміну від пігментів типу Північне сяйво і Травневий жук, пластівці Юкі не обов'язково наносити саме на топ без липкого шару.
Можна користуватися топом із залишкової липкість.
Можна навіть не знімати дисперсійний шар.
Крім того, ви можете використовувати як підкладку будь-якої кольорової гель-лак, а топом скористатися вже на завершальному етапі для перекриття дизайну.
Все це неабияк заощаджує як матеріали, так і час, витрачений на дизайн, і, що несуттєво зменшує товщину покриття. Ну і, звичайно ж, економить ваші гроші — якщо у вас немає топа без липкого шару, купувати його додатково не обов'язково.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanja2304
tanja2304
Ужгород
58% виконаних замовлень
Була

Схожі товари