Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Komilfo aqua drops peach no003, 5 мл

70 грн
Опис

Komilfo Aqua Drops Peach No003, 5 мл

Komilfo Aqua Drops Peach №003
Колір: персиковий
Об'єм: 5 мл

ТЕХНОЛОГІЯ НАНЕСЕННЯ KOMILFO AQUA DROPS:
1. Проведіть стандартну підготовку нігтя: зніміть попереднє покриття, видаліть кутикулу, забафте поверхню та надайте бажаної форми нігтям. Після цього рекомендується очистити нігтьову пластину дезінфікувальним і знежирювальним засобом. За потреби нанесіть ультрабонд — спеціальний безкислотний препарат для додаткового зчеплення наступних покриттів із натуральним нігтем.
2. Нанесіть на ніготь базове покриття Komilfo для гель-лаку тонким шаром, потім просушіть його в УФ-лампі (2 хвилини) або в LED-лампі (30 секунд).
3. Нанесіть 2 шари кольорового гель-лаку Komilfo. Не забувайте запечатувати кожен шар (включно з базою та топ). Час полімеризації кольорового гель-лаку в LED-лампі — 30 секунд. Для УФ і слабких ламп радимо наносити кольоровий гель-лак тонким шаром через високу пігментацію гель-лаку. Час полімеризації в УФ-лампі — 2 хвилини. Попередження: якщо ви хочете користуватися високопігментованими гель-лаками, ваша УФ-лампа має бути не менш ніж 36 Вт, а LED-лампа — не менш ніж 9 Вт. Лампочки мають змінюватися своєчасно.
4. Нанесіть на кольоровий гель-лак основу Komilfo Blending Solution.
5. Кольоровими Komilfo Aqua Drops створіть свій неповторний дизайн.
Komilfo Aqua Drops СУШИться НА ПОДУХІ впродовж 2-3 хвилин! Після забафте
торець.
6. Поверх дизайну нанесіть тонкий шар раббер-бази. Просушіть у LED-лампі 30 секунд, у УФ-лампі — 2 хвилини.
7. Нанесіть верхнє покриття Komilfo для гель-лаку тонким шаром, просушіть його в LED-лампі 90 секунд. У УФ-лампі — максимальна кількість часу, вказана на таймері.
8. Після завершення покриття нанесіть олію для кутикули.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize