Всі категорії
Додати товар

Наклейка слайдер водна у стилі стемпинг мереживо асортимент probeauty

15 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Дуже багато варіантів слайдерів (на фото манікюр – зразок одного з варіантів слайдерів – такий уже проданий). За запитом скину каталог. Ніжне чорне мереживо на прозорій основі. Великий вибір різних дизайнів.
Розмір наклейки: 6*5.2 см. Ціна вказана на 1 шт. Наклейки слайдери для декору нігтів є незамінним аксесуаром в арсеналі будь-якої модниці. Зручні у використанні швидко і легко переноситься і відмінно доповнюють будь-який манікюр. Ваш манікюр буде виглядати просто чудово! Спосіб нанесення: - можливе нанесення на звичайний лак або гель лак білий або світлих відтінків; - вирізати слайдер за розміром, необхідним для покриття нігтя; - опустити на кілька секунд у заздалегідь підготовлену невелику ємність із холодною водою або покласти на мокру серветку; - вийняти з води (або зняти з мокрої серветки), промокнути сухою тканиною або серветкою; - акуратно зрушити слайдер на підготовлений ніготь і вирівняти, можна промокнути серветкою, щоб уникнути попадання повітря під слайдер; - Обов'язково після нанесення наклейки, покрийте ніготь закріплювачем (при нанесенні на звичайний лак) або фінальним топом з просушуванням в UV або Led лампі (при нанесенні на гель лак).

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари