Всі категорії
Додати товар

Набір дзеркальна поталь - сусальне золото, срібло, повітряна фольга для дизайну нігтів...

75 грн
Опис

✅ Якщо Ви вперше замовляєте у нас, будь ласка, не полінуйтеся і перед замовленням почитайте розділ "Про мене". Там описані наші умови продажу та доставки.
--------

Дзеркальна фольга дуже тоненька, легка та тендітна. Завдяки податливості матеріалу працювати дуже легко і комфортно, достатньо взяти або відірвати пінцетом, або навіть пензлем потрібний шматочок і помістити на ніготь. Вона добре фіксується на липкий шар гель-лаку, топа, гелю. Викладати пінцетом на липкий/знежирений шар.

Не пакується в баночки та інші ємності спеціально, щоб не пом'яти лист потали. Рівним листом ви легко покриєте нігтики повністю без пробілів так, що це здаватиметься одним цілісним злитком золота або срібла. Вим'ятий лист (вона ж жата фольга) у баночці Ви вже ніколи не розпрямите і не відокремите кілька шарів один від одного. Поталь настільки повітряна і тонка, що її можна порвати просто подув на неї.

Набір складається з 12 аркушів різних кольорів: золото, світло золото, темне золото, античне золото, мідний колір, колір шампанського, срібло, бузковий, фіолетовий, червоний, синій, зелений.
Розмір одного листа: 9 на 9 див.
Кожен аркуш поталі покладено в окрему книжку. Кожен аркуш із двох сторін у кальці, це полегшує роботу з поталлю. Відгинаючи кальку, можна відразу золотий лист приклеїти до клейової поверхні, що значно прискорює процес. Для нарізування дзеркальної поталі можна використовувати звичайні ножиці, тому що нарізається прямо по кальці.

Можна купити і поштучно будь-якого кольору.
Ціна – всього 8 грн./лист.

Спосіб застосування:
- Виконайте манікюр.
- Нанесіть базове покриття, просушіть.
- Відріжте потрібну за розміром поталь.
- Акуратно нанесіть поталь на липкий шар і пензликом притискайте (розгладьте) до бажаного результату.
- Видаліть надлишки.
– Перекрийте топом.

З дзеркальною поталлю ви досягнете такого ж ефекту, якби користувалися дзеркальним втиранням. Тільки дзеркальне втирання коштує в рази дорожче, від нього багато пилу в повітрі і з ним довше потрібно працювати, щоб досягти дзеркального ефекту і ще потрібно вміти це робити. З поталлю ж простіше, зручніше і швидше працювати і навіть новачок впоратися із цим завданням. А результат буде навіть кращим!

-------
Комбінуйте, консолідуйте, об'єднуйте (кому як зручніше))) свої замовлення та заощаджуйте на доставці!
НАТИСНІТЬ НА ♥️, ЩОБ НЕ ВТРАТИТИ ОГОЛОШЕННЯ
Підписуйтесь на нас, щоб бути в курсі всіх новинок!
Дивіться всі наші оголошення та знайдете багато товару для манікюру та педикюру
https://shafa.ua/member/sunplus/clothes

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари