Всі категорії
Додати товар

Гель-фарба з тонким пензликом для малювання (жовтий) - гель-фарба з тонким пензликом...

89 грн
Опис

Гель-фарба - якісний, широко застосовуваний варіант для дизайну штучних і натуральних нігтьових пластин. Не варто плутати цей препарат з гелем, який призначений для нарощування нігтів. Гель-фарби використовуються для того, щоб фарбувати нігті. Сфера їх застосування - виключно оформлення. При цьому вони не тільки дозволяють прикрасити нігті візерунком, але і гарантують промальовування дрібних деталей.

Уникальная формула содержит пигмент высокой плотности, что дает достаточно густую смесь со значительной вязкостью, насыщенный цвет и поэтому во время нанесения не растекаются и позволяют передать все художественные тонкости изображения. Тонкая кисточка очень удобна для нанесения ажурных рисунков и миниатюр .

В коллекции 12 цветов.
Объем: 8мл.
Гелевые краски совместимы с любой системой наращивания ногтей, а также с гель-лаками.

Сохне таке декоративне виключно за УФ-лампою, тому час нанесення гель-фарби на нігті не обмежена і майстер має можливість без поспіху виконати декорування. При цьому можливий досить складний дизайн, але декоративне покриття наноситься в один шар.

-------
✅ Комбінуйте, консолідація, об'єднуйте (кому як зручніше))) свої замовлення і економте на доставці!
✅ Якщо Ви перший раз у нас замовляєте, будь ласка, не полінуйтеся і прочитайте розділ "Про мене". Там описані наші умови продажу.
НАТИСКАЙТЕ НА ♥️, ЩОБ НЕ ВТРАТИТИ ОГОЛОШЕННЯ
Підписуйтесь на нас, щоб бути в курсі всіх наших новинок!
Дивіться всі наші оголошення і знайдете багато товару для манікюру і педикюру
https://shafa.ua/member/sunplus/clothes

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари