Всі категорії
Додати товар

База топ для гель лаку uno

240 грн
Опис

Uno Strong Base 15 мл — Базове покриття для гель-лаку

Базове покриття середньої жорсткості для вирівнювання та зміцнення натуральних нігтів. Має середньо-густу консистенцію, в'язку і тягучу текстуру, легко самовирівнюється по нігтьовій пластині. Не викликає відчуття печіння під час полімеризації.

Підходить для гнучких, м'яких нігтів, які потребують додаткового зміцнення. Після полімеризації залишає мінімальний дисперсійний шар, що дозволяє рівномірно нанести кольорове покриття.

Містить у складі UV фільтри, що забезпечує додатковий захист від пожовтіння. Не дає згортання та відшарування, гарантує високу міцність і стійкість манікюру.

Наноситься як базове покриття на натуральні нігті перед нанесенням кольорового гель-лаку. Підходить для тонких та тендітних нігтів. Добре вирівнюється. Час полімеризації UV - 2 хв. LED - 30 сек.

UNO Super Shine – верхнє покриття (топ) для гель-лаку, що не має липкого шару, незамінне для створення бездоганного манікюру. Використовується на завершальному етапі: після застигання топ надає поверхні нігтів ідеальний глянсовий блиск, який не тьмяніє протягом усього терміну носіння манікюру, захищає від пошкоджень та дрібних царапин, негативного зовнішнього впливу та вигоряння на сонці. Верхнє покриття надійно тримає стрази та слайдер-дизайн.
Зручний пензлик ергономічної форми дозволяє точно наносити засіб на нігтьову пластину рівним шаром. Період полімеризації в LED-лампі становить 30 секунд, в UV-лампі - 1 хвилину.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари