Всі категорії
Додати товар

Гель-лак для нігтів 09 alix avien, 12 мл

276 грн
Опис

Опис товару

Для створення розкішного манікюру спробуйте високоякісний гель-лак від бренду ALIX AVIEN! Різноманіття красивих відтінків дозволить імпровізувати, не турбуючись про стан нігтьових пластин після покриття. Плівкоутворюючі олігомери у формулі гель-лаку, активовані УФ-лампою, забезпечують вражаючу стійкість впродовж 3-4 тижнів і яскравий блиск, а спеціальні пігменти надають інтенсивний колір вашому манікюру. Бездоганне, рівномірне покриття з ідеальним блиском вам гарантовано! Підходить для професійного та домашнього використання.

Читати повністю

Характеристики

БрендALIX AVIEN

ВиробникALIX AVIEN

Вага12 мл

Країна виробництваКИТАЙ

ЗастосуванняДля зовнішнього використання нанести гель-лак на попередньо покриті праймером і базовим покриттям нігті. Кольоровий гель-лак наноситься в два шари, кожен з яких необхідно висушити в УФ-лампі, після чого закріпити нанесенням покриття-топа для гель-лаку ALIX AVIEN.

ЗастереженняЩільно закривати. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

СкладАкрилатний сополімер, ефір метакрилової кислоти (HEMA), триметилолпропан триакрилат, диметикон, ізопропіловий спирт, мікрокристалічний віск, гідроксициклогексил феніл кетон, барвник D&C червоний 34, CI 77491 (оксиди заліза), CI 77492 (оксиди заліза), CI 77891 (діоксид титану), CI 77163 (оксихлорид вісмуту).

Дивитися всі характеристики

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 12мл
Продавець
matiuh
LIVESTA
Дніпро
67% виконаних замовлень
Була