Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Новий! фрезер, фрейзер naildrill 35000

880 грн
Опис

Тип декоративної косметики: Інший тип косметики

Потерта коробка, все інше НОВЕ!
Привезений з Польщі, НЕ використовувався взагалі.
Повний комплект.

Професійний фрезер Nail Drill M-202 35000 розрахований на інтенсивні навантаження. Максимальна кількість оборотів - 35 тисяч об/хв. Висока швидкість обертання та її плавне регулювання дозволяють виконувати велику кількість робіт: обробку натуральних нігтів та шкіри рук, стоп, обробку штучних нігтів, зняття матеріалу.

Технічні особливості

У комплект входять: підставка для ручки, ножна педаль, блок керування, ручка, набір насадок для обробки стоп та пальців на руках та на ногах.

На корпусі розташовані кнопка вмикання/вимикання, перемикач реверсу, ручка плавного регулювання швидкості, роз'єм для підключення ручки.

Ручка виготовлена ​​з металу.

Разом із апаратом для манікюру ви отримуєте 6 базових фрез. З їх допомогою можна обробляти нігті та шкіру, працювати зі штучними покриттями. Додатково в наборі є 6 одноразових насадок для обробки шкіри стоп. Базовий комплект робочих матеріалів дозволяє заощадити на покупці розхідників. Зручний фрезер, який відмінно підійде для домашнього та професійного використання.

Відкрийте для себе всі переваги роботи з якісним, перевіреним та надійним фрезером з насадками для виконання професійного манікюру та педикюру. У комплекті ви отримаєте зручні насадки з алмазним напиленням, що дозволить зробити вашу роботу з фрезером для професійного манікюру та педикюру ще краще.

Плюси фрезера з насадками для професійного манікюру та педикюру
До фрезера з насадками для професійного манікюру та педикюру ви отримаєте блок машинки, ручку, ножну педаль, підставку під ручку та насадки.

Також пристрій оснащений відмінною функцією реверсу, так що будь-якої миті зможете переключити напрямок руху,
ПЕРЕМИКАЙТЕ ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ПОВНОЇ ЗУПИНКИ ФРЕЗЕРА.

Швидкість фрезера з насадками для професійного манікюру та педикюру можна відрегулювати та налаштувати максимально зручний для себе варіант.

Підходить для апаратного манікюру і педикюру, а також корекції гелевих і акрилових нігтів. Фрезер із насадками для професійного манікюру та педикюру працює зі швидкістю обертання від 5 000 об/хв до 35 000 об. / хв., оснащені регулятором швидкості обертання та педаллю для спрощення роботи майстра. Запобіжник захищає пристрій від перевантаження.

Витривалість фрезера для професійного манікюру та педикюру з напиленням
Наші фрезери з насадками для професійного манікюру та педикюру без проблем витримають вплив різних факторів зовнішнього середовища: підвищену вологість, пряму дію сонячних променів, перепади температур. Стійкі, ефективні та продуктивні фрезери будуть правильно служити вам довгі роки.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
andryay527270
andryay527270
Київ
Була

Схожі товари