Всі категорії
Додати товар

Фірмовий лак для стемпинга moyou 12 мл оригінал

95 грн
Опис

фірмовий лак для стемпинга MoYou 12 мл оригінал

MoYou лак для стемпінгу - призначений для перенесення малюнка з друкарської форми (диска) на ніготь.

Об'єм: 12 мл

Лаки MoYou - якісні лаки для стемпінгу, які мають високу концентрацію пігменту у складі, завдяки чому виглядають яскраво та насичено. Мають густу консистенцію, але легко лягають на пластину або диск. Їхня перевага - оптимальна швидкість висихання, не засихають на штампі. Малюнок добре переноситься на нігтик (навіть найдрібніші деталі залишаються видно), має чіткий контур і не змащується після нанесення топового покриття. Візерунки особливо виграшно виглядають на нігтики, яка покрита контрастним кольором.

Лаки для стемпінгу не використовують як звичайні лаки: ними не можна повністю покривати нігтьову пластину, т.к. вони не висохнуть.

Для нанесення малюнків на нігті вам також знадобиться штамп, скрапер та диски для стемпінгу, Ваша улюблена основа та закріплювач лаку, а також засіб для зняття лаку для очищення диска та зняття зайвих елементів дизайну.

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. За термінами нічого підказати не можу, батч код десь намагалася сфотографувати.

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві

Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 12мл