Всі категорії
Додати товар

Набір uno 15мл уно - каучукова база, топ і безкислотний праймер (ультрабонд), top без...

375 грн
Опис

Набор состоит из:
Uno Rubber 15мл. Каучуковая база - основа каучук для гель-лака, отлично подходит для холодной поры, хорошо держится до четырех недель, не дает отслоек на мягких и тонких ногтях.
UNO DIAMOND SHIELD TOP 15мл.- это верхнее покрытие без липкого слоя, которое придает цветному покрытию потрясающий ультра-глянцевый блеск.
UNO Primer Bond Non-Acid Бескислотный праймер 15мл. - адгезивное покрытие. Обеспечивает надежное сцепление искусственного материала с натуральной ногтевой пластиной.

Каучуковая база RUBBER "UNO"
- База густая и самовыравнивающаяся
- Чудові результати в нанесенні і носку - Не завдає шкоди натуральним нігтям - Тримається від двох до чотирьох тижнів, не дає відшарування на м'яких і тонких нігтях - Відмінне співвідношення ціни/якості/обсягу за 15мл. Верхнє глянсове покриття без липкого шару UNO DIAMOND SHIELD: – Володіє средневязкой консистенцію, легко самовирівнюється. – Надає кольоровому покриттю чудовий ультраглянцевый блиск! – Інноваційна формула без УФ-фільтрів у складі топа зберігає кольорові відтінки гель-лаку без спотворень. Відтінки залишаються чистими, без синіх тонів і жовтизни. – Не має залишкового липкого (дисперсійного) шару після полімеризації в UV/LED лампи. – Забезпечує захист кольорового покриття від відколів і подряпин до 4-х тижнів. – Об'єм: 15 мл Безкислотний праймер UNO Bond Primer Non-Acid — адгезивное покриття. Забезпечує надійне зчеплення штучного матеріалу з натуральної нігтьової пластиною. Основна функція цього продукту – ефективно очистити, знежирити і видалити зайву вологу з поверхні нігтьової пластини. Чудово працює в системах: гель-лак, гель, акрил і лак. Підходить для обробки ослаблених, вологих і нігтів, що шаруються. Видаляє і блокує надлишки вологи з нігтьової пластини, не пошкоджуючи її. Час висихання — до 60 сек ------- Комбінуйте, консолідація, об'єднуйте (кому як зручніше))) свої замовлення і економте на доставці! НАТИСКАЙТЕ НА ♥️, ЩОБ НЕ ВТРАТИТИ ОГОЛОШЕННЯ Підписуйтесь на нас, щоб бути в курсі всіх наших новинок! Дивіться всі наші оголошення і знайдете багато товару для манікюру і педикюру https://shafa.ua/member/sunplus/clothes

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Рожевий
Розмір:
  • 15мл