Всі категорії
Додати товар

Камуфлюючий комби гель. патриса нейл. новий

95 грн
Опис

Patrisa Nail пропонує сенсацію у світі моделювання нігтів - Kombi Gel, матеріал, що об'єднує в собі найкращі якості та характеристики двох класичних систем - гелю та акрилу. А головне без їхніх недоліків!
На відміну від акрилів, Kombi Gel не потребує використання мономера, змішування з пудрою і полімеризується в LED або UV лампах. На відміну від гелів, Kombi Gel, наноситься простіше і не розтікається, а під час полімеризації не викликає відчуття печіння нігтьової пластини.
Міцніший, еластичніший і легший, ніж будь-який акрил або гель, представлений у нейл-індустрії. Kombi Gel дає змогу нарощувати на тіпсах і моделювати на формах з будь-якою швидкістю, комфортною для майстра, він так само підходить як зміцнювальна основа натуральної нігтьової пластини для подальшого нанесення гель-лаку.
Пластичний, податливий і стійкий, Kombi Gel дає змогу майстру на 100% контролювати процес викладки, без розтікання, як це може відбуватися з гелем, і без передчасної полімеризації на повітрі, як з акрилом. Kombi Gel дає змогу продовжити роботу навіть після тривалого перебування на повітрі. Не має різкого запаху, легкий в опілі, викладається безпосередньо на безкислотний праймер і не потребує попереднього нанесення базового шару.
Для викладання Kombi Gel необхідно використовувати конструювальну рідину Kombi Fluid, що дає змогу пензлю плавно ковзати матеріалом і максимально рівномірно його розподіляти.
Знімається спилюванням.

Інструкція із застосування.

Підготуйте нігтьову пластину, нанесіть знежирювач.
Нанесіть безкислотний праймер Patrisa Nail
Використовуючи натуральний пензлик для гелю №6 овальної форми, зріжте необхідну кількість комбігелю і нанесіть його на ніготь.
Злегка змочіть пензлик у конструювальній рідині Kombi Fluid і розподіліть кульку комбігелю по нігтьовій пластині,
Заполімеризуйте в LED або UV лампі. Час полімеризації в LED лампах - 30 секунд, UV лампах - 2 хвилини.
Як завершальне покриття можуть використовуватися Топи як для гелів так і для гель-лаків.

Дивиться й інші цікаві оголошення

Увага! Буду в Україні лише тиждень сможу відправити (7-13 червня)

Можливо бронювання за передоплату

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irinareznik
irinareznik
Київ
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари