Всі категорії
Додати товар

Діп-пудра дип-пудра

110 грн
Опис

Dip-пудра за призначенням є аналогом гель-лаку, тому її часто називають гель-пудрою. Приставка Dip (англ. Dip, занурення) в цілому описує спосіб роботи з матеріалом - покриття нігтів здійснюється зануренням нігтя пудрою.
Dip-пудра відрізняється за складом від класичної акрилової пудри для покриття та нарощування нігтів. По-перше, вона не взаємодіє з мономером. По-друге, гель-пудра значно дрібніша, і, як наслідок, набагато менш пориста, ніж акрил. По-третє, Dip-пудра не підходить для моделювання штучних нігтів. З огляду на це, Dip-пудра та акрилова пудра не є взаємозамінними матеріалами.

Технологія покриття нігтів Dip-пудрою передбачає використання безпосередньо Dip-пудри, а також трьох обов'язкових незамінних препаратів, зокрема:

Базовий гель (базовий гель) - спеціальне базове покриття, яке наноситься першим і забезпечує якісну надійну адгезію між кольоровим покриттям і натуральним нігтем, одночасно захищаючи нігтьову пластину;
Активатор (активатор) - препарат, який затверджує Базовий гель, просочений гель-пудрою, також забезпечує міцність покриття;
Top Gel (фінішний гель) - це фіксатор для гель-пудри, який фіксує всі попередні покриття, додаючи їм міцність і забезпечуючи гарний глянсовий блиск.
Варто відзначити і той факт, що Dip пудра чудово справляється з нарощуванням нігтів на тіпсах, швидко, якісно і надійно.

Покрокове покриття нігтів Dip-пудрою:

Виконайте манікюр, підготуйте ніготь до покриття, ретельно знежирте;
Нанесіть тонкий шар базового покриття, уникаючи дотику до кутикули та бічних валиків;
Не чекаючи висихання базового покриття, опустіть ніготь у гель-пудру;
М'яким пензлем змийте зайву пудру з нігтя;
Нанесіть активатор на ніготь, дочекайтеся повного висихання (близько 1 хвилини);
Якщо хочете, повторіть кроки 2-5 для більш насиченого кольору;
Для вирівнювання та отримання гладкої поверхні обробіть ніготь за допомогою бафа;
Очистіть ніготь від пилу без ворсовою серветкою або сміткою;
Нанесіть 2-3 тонкі шари фінішного покриття, дочекайтеся висихання.
Знімається покриття Dip-пудрою за допомогою стаціонарного засобу для зняття лаку (не гель-лаку!) з ацетоном або без ацитону.

При покритті довгими нігтями Dip-пудрою рекомендується додатково зміцнити нігті. Для цього достатньо перед нанесенням кольорової гель-пудри покрити ніготь шаром прозорої гель-пудри (кроки 1-4), зробивши відступ у 2-3 мм від кутикули.

УВАГА❗️❗️❗️

При контакті з вологою препарати для Dip-пудри тверднуть!

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 10мл
Продавець
beauty_shops
beauty_shops
Супер-продавець
83% виконаних замовлень
Була