Всі категорії
Додати товар

Полігель для нарощування tertio cover beige (30 мл)

290 грн
Опис

Акрігель (акрилатик, акрил гель, полігель) – саме так називають зручний у використанні матеріал, що поєднує в собі найкращі характеристики акрилу та гелю.
Переваг у полігеля для нігтів дійсно багато:

1. Завдяки своїй щільній консистенції (матеріал схожий на жувальну гумку), він не здатний розтікатися по пензлику і не потребує вирівнювання;
2. Що Залишається пластичним до моменту полімеризації, він дозволяє майстру не поспішаючи домагатися створення ідеально-пропорційних нігтів;
3. Не має запаху і дуже безпечний здоров'ю, може бути використаний навіть алергіками.

Майстри манікюру вважають полігель універсальним матеріалом, тому що нарощувати нігті їм можна на типси, форми, верхні форми та без форм (зміцнення та подовження нігтів). Словом, працювати полігелем можна в будь-якій техніці. Змішувати інгредієнти для отримання цього матеріалу не потрібно: склад, що продається в невеликих тюбиках, готовий до роботи. Відмінний вибір для роботи з полігелем - кисті зі штучних або змішаних (з натуральною щетиною) волокон. У деяких випадках разом з матеріалом, що моделює, потрібно буде купити клінсер (спеціальний рідкий засіб), який буде максимально сумісний з полігелем певної фірми-виробника.

При роботі з акрилатиком скористатися базою не доведеться: після нанесення праймера матеріал міцно зчепляється з натуральним нігтем. Для різноманітності дизайну та отримання потрібного відтінку поверх полігеля можна нанести гель-лак.

ЯК НАРОЩУВАТИ НІГТИ ПОЛІГЕЛЕМ:
Перед початком процедури нарощування нігтів полігелем необхідно провести манікюр і провести очищення та дегідратацію нігтьових пластин. Якщо потрібно, додати безкислотний праймер.

Далі слід діяти покроково:

-змочити кисть у знежирюючій рідині;
-Підготувати нігтьову пластинку (як при роботі з гелем);
-знежирити ніготь і покрити його одним шаром праймера;
-невелика кількість полігеля нанести пензлем на нігтьову пластину;
-занурити кисть у спеціальну рідину для роботи з акригелем (це не дозволить пензлику прилипнути до полігеля);
-зробити форму з невеликим натиском притискаючи пензликом полігель до нігтя (щоб не відбулося відшарування матеріалу, зону кутикули слід опрацьовувати з особливою ретельністю);
-просушити ніготь у лампі (після покриття полігелем всієї його поверхні);
-згладити пилкою в 180 г поверх нігтьової пластини і закінчити її формування.

Нігті, нарощені полігелем, міцні, стійкі до механічних навантажень та вигинів, мають природну форму та відтінок. Крім того, матеріал завдяки своїм відмінним адгезійним характеристикам з часом не відшаровується.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари