Всі категорії
Додати товар

Полигель 30мл. jillradia, (світло-рожевий 008) акригель для нарощування і зміцнення нігтів

150 грн
Опис

Полигель від бренду Jillradia володіє густою консистенцією, але є м'яким гелем. Він є міксом акрилової пудри і гелю, але при полімеризації він не пече і не викликає роздратування нігтьової пластини. Дуже пластичний, завдяки йому легко змоделювати форму нігтя, тонким шаром зміцнити натуральну пластину або наростити бажану довжину. Продукт від Jillradia: - не розтікається при викладанні; - забезпечує якісне зчеплення з натуральною пластиною; - полімеризується як в UV-лампи (2-3 хвилини), так і в LED-лампи (30-60 секунд); - снимается двумя способами: замачиванием или спиливанием.

Акрил-гель распределяется по ногтю с помощью специальной кисти или наносится верхней формой (вариант для наращивания). Его можно аккуратно выложить у кутикулы, благодаря этому создается плавный натуральный переход. После сушки в лампе продукт затвердевает. Во время его ношения он не скалывается, не ломается и не деформируется.

Полигель Poly Gel Jillradia Rose Pink 30ml (08) - розовая роза (светло-розовый).
Объем 30мл.

Комбинируйте, консолидируйте, объединяйте (кому как удобнее))) свои заказы и экономьте на доставке! ------- Дивіться всі мої оголошення і знайдете багато товару для манікюру і педикюру https://shafa.ua/member/sunplus/clothes

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари