Всі категорії
Додати товар

Тіпси гелеві,рідкі тіпси для швидкого нарощування

25 грн
Опис

Нарощування ще не було таким простим.15хвилин!!!!Просто Мего,мего швидкі.Не псують нігтьову пластину.Ніякого клею,потрібна тільки каучукова база.Без опіла.Носяться три тижні до корекції.Знімаються размачиванием оцетоном. Сама ношу тільки їх.
В наявності.Квадрат,Овал, МИГДАЛЬ.
❌ДОВГІ та СКОРОЧЕННІ, - .СТИЛЕТ та БАЛЕРИНА.
Є прозорі та з матовой лункою.
24шт(одна пластина).-25гр.
72шт.(3пластины)-70гр.
120шт.(5пластин)-110гр.
240шт.(10шт.у пластиковому контейнері)-200гр.
Збираю ассорті. Прогрес не дрімає, а тенденція все спрощувати і прискорювати в нашому потоці життєдіяльності — ось прям засаднича. Довгі нігті швидко і без нескінченних краплею гелю, обпилів і підгонки довжини стало реальністю з новинкою на ринку нейл-індустрії — гелевими типсами. Пояснюючи дуже просто, гелеві тіпси — це зліпок вже нарощенного нігтя з гелю, тільки має вже ідеальні параметри: високу еластичність в зоні натурального нігтя і трохи твердоватый вільний край. Мають стандартну аркою, але завдяки гнучкості, дуже ергономічно лягають на нігтьову пластину. Якщо арка вашого нігтя більш плоска або навпаки, то типса підганяється під неї самостійно.
🇺🇦💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙🇺🇦
📦 ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА💰
🕰️Резерв ставлю тільки на оплату 4 (ЧОТИРИ) години,🕰️ 🤔на подумати,💸до зарплатні,🧑🍼показати мамі -резерву немає.⛔⛔ ❌Не встигаєте, напишіть точній годину оплати.
💳Повна 100%передплата картку. ❌Накладеного немає.
🚅Відправлення укр.,новою поштою.🛂Оплата за доставку при отриманні.📦 ❌ОСОБИСТИХ ЗУСТРІЧ У ЗАПОРІЖЖІ НЕМАЄ🚷
🤑БЕЗ ТОРГУ,на цей товар не діють акції.!!!!! 🛑🚫 Шановні покупці, я зі свого боку даю опис та виміри, якщо для Вас цієї інформації недостатньо - запитуйте, на ВСІ питання відповідаю ЧЕСНО. Я не можу передбачити, як на Вас сяде річ, не можу передбачити Ваші очікування ❗❗❗Якщо Вас не влаштовують ці умови, не купуйте !🐾🐾
💬БІЛЬШЕ ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ МОЖНА ПРОЧИТАТИ В ПУНКТІ-,,ПРО МЕНЕ"

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари