Всі категорії
Додати товар

Електричні кусачки для нігтів 2 в 1 «jermei» (з usb)

395 грн
Опис

Опис
Професійні та безпечні — лезо виготовлене з неіржавкого сплаву та втоплене в корпусі. Отже, його безпечно використовувати, вам не потрібно турбуватися про можливі порізи. Крім немовлят, підлітків і дорослих, вони також підходять для дітей і людей похилого віку зі слабким зором. Ви приємно здивуєтеся, виявляючи, як легко та просто вони зможуть ними користуватися самостійно.

Електричні кусачки для нігтів

Низький рівень шуму та перезарядження. Ці електричні ножиці для нігтів малошумні під час роботи та заряджаються за допомогою порту micro USB. За кожні 30 хвилин заряджання ви можете використовувати 6-8 годин.

безпечні дитячі кусачки для нігтів

Простота в експлуатації — ці електричні кусачки для нігтів автоматичні, у них вбудовані функції пилки для нігтів, кусачок для нігтів, ножиць для нігтів, тримера для нігтів. Це свого роду заміна набору кусачок для нігтів, набору кусачок для нігтів або набору для манікюру. Ви можете вибрати 2 рівні, він одночасно обрізає й підпилює ніготь, вам не потрібно підпилювати нігті після обрізання. Підходить для оброблення накладних нігтів, акрилових нігтів і товстих нігтів, але не підходить для нігтів на ногах.
електрична пилка для нігтів

Чистота та гігієнічність. Під час обрізання нігтів за допомогою цього тримера, він допоможе вам автоматично збирати обрізання нігтів. Вам більше не потрібно турбуватися про те, що обрізання нігтів розлітаються. Ви можете використовувати його вдома або брати із собою, як дорожні кусачки для нігтів.

електричні манікюрні ножиці

5

USB-кусачки для нігтів

Комплектація:

блок електричних кусачок із кришкою — 1
USB-шнур для заряджання акумулятора — 1
двосторонній пензлик з м'яким і жорстким ворсом — 1
подарункова коробка для транспортування та зберігання — 1

Особливості:
1. Автоматичний тример для нігтів абсолютно безпечний, коли ваші пальці безпосередньо торкаються прорізів. Ця машинка для стриження нігтів добра для літніх людей, у яких поганий зір.
2. Невеликий контейнер для сміття, вбудований у тример для нігтів, збере всі обрізані нігті, тому вам не доведеться турбуватися про проблему громадського прибирання. Ви можете використовувати його вдома або розглядати як свій різновид дорожні кусачки для нігтів.
3. Ця електрична машинка для стриження нігтів повністю автоматична. Він об'єднує пилку для нігтів, кусачки для нігтів, кусачки для нігтів і кусачки для нігтів в одному, з керуванням однією кнопкою і простим керуванням.
4. Цей електричний манікюрний ніж стане ідеальним подарунком для літніх людей, дітей, чоловіків, жінок, дорослих, друзів і членів сім'ї.
5. Лезо великого, широкого та вигнутого дизайну, виготовлене з неіржавкого сплаву, заховане в машині.

Розмір: 7,8 * 8 * 3,3 см
Напруга заряджання: 5 В
Ємність акумулятора: 500 мА·год

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари