Всі категорії
Додати товар

Набір алмазних насадок фрез для фрезера, 30 шт.

150 грн
Опис

Набір алмазних фрез чудової якості. Матеріал основи — неіржавка сталь. Гарна добірка форм фрезерних насадок підходить практично для всіх видів апаратного манікюру та задовольнить навіть найвимогливіших майстрів. Набір алмазних фрезів у пластиковій коробочці. Є невіддільним елементом під час проведення процедур з манікюру, педикюру, нарощування та корекції штучних нігтів.
До набору входять 30 фрез (насадок):

10 алмазних циліндричних фрези
15 конусних насадок
5 алмазних фрез "кулька".
Кількість у наборі: 30 шт.
Розмір: Фрези — довжина 45 мм і ширина 2.9-0.5 мм.

Всі вони мають різну форму та призначені для виконання численних завдань у процесі апаратного догляду за нігтями та шкірою: корекція довжини та форми вільного краю, випилювання затікальних матеріалів під час нарощування, оброблення навколонігтьової зони та кутикули, видалення огрубілостей та інше.
Маючи цей професійний набір, майстер зможе виконати практично будь-яку апаратну процедуру в манікюрно-педикюрному кабінеті або вдома самостійно. Надійне алмазне покриття забезпечить тривалий термін професійного використання.
Насадки використовуються в апаратному манікюрі та педикюрі. Призначені для видалення кутикули, оброблення врослого нігтя, тріщин на п'ятах і на пальцях ніг, чищення під нігтями, а також для оброблення та корекції штучних нігтів.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanja2304
tanja2304
Ужгород
58% виконаних замовлень
Була

Схожі товари