Всі категорії
Додати товар

Фрезер для манікюру + пилочка nail master zs-601 65w 45000об машинка для нігтів...

699 грн -3% 685 грн
Опис

Багато майстрів манікюра і педикюра уже давно навчилися робити апаратний манікюр. За допомогою такого апарату як фрезер, Ви не тільки зробите професійну, якісну роботу, але й економите свій час і час клієнта. І так, что же такий фрезер?


Фрезер -- це електроінструмент, за допомогою якого можна зробити: виправлення наращених ногтей, видалення кутикулу, виготовлення поліровки, шліфовку ногтєвої пластини, вирівнювання штучної та натуральної пластини для нігтів і гель-лак. Також фрезер, популярно використовується та для педикюра. Завдяки фрезеру, не можна тільки зробити красивий педикюр, але й вибирати від мозолей та натоптишей. Не важливо досвідчений Ви майстер маникюра або починаючий, адже для того, щоб правильно вибрати фрезер для манікюра, необхідно знати безліч особливостей і критеріїв у його виборі.


Які існують види фрезеров

* Фрезер, який використовується тільки для манікюра. Такой фрезер володіє потужністю 15 до 30 Вт. Швидкість вращения фрезера для манікюра, бывае 2 000 оборотів за хвилину.

* Фрезер універсальний, який підходить як для манікюри, нарощування нігтів і для педикюри. Мощність такого фрезера від 30 до 60 Вт зі швидкістю до 35 000 оборотів за хвилину.

*


Фрезер професійний. Такий фрезер також вважається універсальним, але він має велику кількість Ватт від 60 до 100 і швидкість обертів до 45 000.



Як правильно вибрати фрезер?
Первое на что нужно обратить свое внимание, так це на стоимость фрезера. Качественний фрезер не повинен стояти занадто дешево, так як зачастую дешеві фрезеры быстроломаются і не підлежать ремонту. Качественний і укомплектований фрезер повинен мати середню ціну.



Друге. Ручка Фрезера должна бути з металу, а не з пластика й володіла цанговим зажимом. Що стосується її веса, ручка не повинна бути занадто тяжёлою або занадто легкою. Також зверніть увагу на те, що при включенні ручки фрезера, не повинно бути вибрации. У виборі фрезера, ручка грає саму важливу роль, тому при покупці фрезера краще всього включати ручку і тримати її в руці.


Третє. Потужність у фрезера повинна бути досить хороша. Максимальна швидкість фрезера повинна бути не менше 30000 оборотів в хвилину. Якщо Ви досвідчений майстер і у Вас великий обсяг роботи, бажано купувати для манікюру і педикюру з досить-таки високою швидкістю оборотів і потужністю. Адже для кожного виду роботи є свої особливості.


Четверте. На що варто звернути увагу, так це термін гарантії фрезера. Гарантія фрезера не повинна бути меншою за пів року. Багато магазинів та інтернет-магазинів дають маленький термін гарантії на фрезер або взагалі її не дають. У разі поломки фрезеру, Ви не зможете повернути його в ремонт.

П'яте. Також звертаємо увагу на зовнішній вигляд фрезера. Корпус має бути міцним! При роботі він не повинен рипіти, а також не повинен нагріватися. На сьогоднішній день існує велика кількість різних фрезерів, починаючи від колірної гамми і закінчуючи різними характеристиками. Тому підібрати фрезер під стиль інтер'єру не складе великої праці.

Технические характеристики



Фрезер Drill Pro 45 000 оборотів 65вт

Оснащений регулятором з плавним та м'яким переходом від 5 000 до 45 000 оборотів

Потужність 65W

Низький рівень шуму та відсутність вібрації при виконанні робіт

Ручка обладнана мікродвигуном та системою охолодження, що дозволяє працювати протягом тривалого часу, відсутнє відчуття вібрації навіть при високих обертах

Преимущества



Апарат для манікюру та педикюру стане незамінним помічником у сфері апаратних манікюрних та педикюрних послуг. Головні переваги цієї моделі це відсутність вібрації. Ручка обладнана функцією самоохолодження, що дає гарантію тривалості роботи. Швидкість обертання регулюється за допомогою поворотного регулятора, розташованого на передній поверхні апарату. Напрямок обертання фрези також мож

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари