Всі категорії
Додати товар

Електрична пемза від мозолів/прилад від огрубілостей шкіри ніг

190 грн
Опис

Щоб позбутися огрубілою шкіри на ногах, а також від проблеми потрісканих п'ят, можна використовувати електричну пемзу від мозолів. Такий спосіб дозволяє Абсолютно безболісно і просто видалити мозолі з п'ят. Пемза досить м'яка, а електричний двигун в приладі потужний. Натисненням всього лише однієї кнопки вдасться вирішити проблему.

Для видалення омертвілої шкіри зазвичай використовують пемзу, при стандартному способі догляду за п'ятами залишки ороговілої шкіри залишаються у вигляді стружки в місці, де проводилася процедура. Застосування електричної пемзи Pedi Vac дозволяє вирішити дану проблему, оскільки виріб оснащено спеціальною технологією всмоктування стружки. Як тільки включається електричний двигун, стружка починає втягуватися всередину пристрою.

Для якісного видалення мозолів необхідна досить велика швидкість обертання пемзи. Спеціальна головка в приладі обертається зі швидкістю понад 2000 обертів, тому навіть дуже грубу і стару шкіру можна легко видалити за один захід.

Тепер немає потреби відвідувати салони краси для догляду за ніжками. П'яти будуть як у немовляти завдяки використанню пемзи Pedi Vac з внутрішнім пилососом. Відполірувати шкіру можна всього лише за кілька хвилин.

Особливості приладу для видалення мозолів:

Працює від батарейок і не потребує підключення до розетки.
Вбудований двигуна забезпечує швидкість обертання головки 2000 оборотів в хвилину.
Вбудований пилосос дозволяє не залишати слідів ороговілої шкіри в місці проведення процедури.
Електричну пемзу можна використовувати для видалення мозолів і шкіри не тільки на ногах, але і на руках.
Для видалення мозолів і ороговілої шкіри можуть знадобитися різні насадки. Виробник подбав про це, тому у комплекті насадка для догляду за мозолями і насадка для полірування.
Пристрій дуже просто використовувати. Завдяки застосуванню електричної пемзи для ніг можна позбутися від мозолів різного типу. Полірування п'ят можна проводити самостійно. Оскільки пристрій працює від акумулятора, немає необхідності шукати розетку поруч. Таке компактне пристосування можна навіть взяти з собою в поїздку, і ваші ніжки завжди будуть виглядати ідеально. Ергономічний дизайн, а також невеликі розміри роблять подібну конструкцію незамінною при поїздці на відпочинок. У комплекті з пристроєм крім змінної насадки також є шнур для зарядки і кисть для очищення приладу від залишків ороговілої шкіри. Запуск приладу відбувається за допомогою натискання спеціальної кнопки. Компактна електро пемза не вимагає спеціального догляду і дозволяє ефективно доглядати за ніжками.

Технічні параметри пристрою:

Тип пристосування: електрична пемза

Швидкість обертання головки: 2000 оборотів в хвилину

Можливість використання для видалення мозолів та

Робота від акумулятору: так

Вбудований пилосос для всмоктування ороговілої шкіри: так.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vlada_vvs
vlada_vvs
Супер-продавець
Кропивницький
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари