Всі категорії
Додати товар

Професійний набір 5шт двосторонніх пензлів для полігеля, акрилу, тонка кисть, омбре, малювання

286 грн -14% 248 грн
Опис

✅ Якщо Ви вперше замовляєте у нас, будь ласка, не полінуйтеся ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ Ознайомиться з нашим розділом "Про мене". Там описані умови продажу та доставки у нашому магазині.
--------

Всі пензлики виконані з високоякісного синтетичного ворсу, він не облазить, не линяє і не випадає. Що робить їх чудовим інструментом для манікюру та педикюру як на новачків, так і для просунутих майстрів. За рахунок завуженої до центру металевої основи, кисть зручно лежить у руці. Ковпачки з двох сторін допоможуть захистити кисті від пошкоджень під час зберігання або транспортування.

У набір із 5 двосторонніх професійних пензлів для нейл-арту входять:

- 3 тонкі пензлі з різною довгою волосинки 5мм та 7мм, 9мм та 11мм, 15мм та 20мм. Їх так само називають волосок, страйпер або лайнер.
Це ідеальний варіант для нанесення гель-лаку під кутикулу, тонких ліній, френча, ажурної техніки (вензеля, мережива), місячного манікюру, геометричних дизайнів, раффіан-манікюру, закріплення об'ємного дизайну та детального дрібного промальовування елементів ручного розпису. Підходять для роботи з гель-лаками, гель-фарбами, лаками для стемпінгу, фарбами для стемпінгу.

- Плоска кисть із прямим зрізом «Квадрат». Ширина пензля 5 мм, довжина 8 мм.
Це універсальний пензель, підходить для нанесення бази, гель-лаку та топу, роботи з гелем, полігелем та акрігелем. Також вона ідеальна для виконання дизайнів у стилі китайського розпису.

- Овальний пензель «Язичок». Ширина 5мм, довжина 8мм.
Це універсальний пензель, відмінно замінить пензель з флакона. Підходить для моделювання, нанесення всіх етапів покриття та ремонту нігтів. Ідеальна для виконання дизайнів у стилі текстури, абстракції.

- Кисть «пелюстка». Ширина: 5 мм, довжина 10 мм.
Призначена для роботи з акриловою пудрою. Щільна основа та вузький носик дозволять опрацювати найдрібніші деталі при ліпленні та моделюванні акрилом. Також підходить для дизайну в акварельній техніці.

- Пензель для дизайну градієнта та омбре пряма. Ширина: 5 мм, довжина 13 мм.
Створення плавного та якісного кольорового градієнта більш плавного, ніж спонж. Крім того, зносостійкий ворс не сипеться під час роботи, легко очищається. Пензель можна використовувати для нанесення аквагриму та косметики.

Деякі поради щодо догляду:
- Якщо ваша кисть трохи розпушилася, просто потримайте її в гарячій воді протягом 2 хвилин (ворс при цьому не торкається дна ємності!), а потім просушіть.
- Під час роботи тримайте пензель подалі від лампи, щоб гель-лак на ворсі не заполімеризувався.
- Зберігайте пензлі у спеціальному чохлі, кейсі або пеналі, щоб захистити їх від вигоряння та пилу. При вертикальному зберіганні у склянці обов'язково використовуйте захисні ковпачки, що входять до комплекту.
-Дезінфекція кистей не потрібна.

-------
Комбінуйте, консолідуйте, об'єднуйте (кому як зручніше))) свої замовлення та заощаджуйте на доставці!
НАТИСНІТЬ НА ♥️, ЩОБ НЕ ВТРАТИТИ ОГОЛОШЕННЯ
Підписуйтесь на нас, щоб бути в курсі всіх новинок!
Дивіться всі наші оголошення та знайдете багато товару для манікюру та педикюру
https://shafa.ua/member/sunplus/clothes

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize