Всі категорії
Додати товар

Біогель, кислотний гель для педикюру, манікюру.

50 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Гель
Кілька примірників у наявності

Ціна
50 грн одна пляшечка
45 грн від трьох пляшок

Гель дуже м'який із якісними пом'якшувальними компонентами з фруктових кислот. 15-хвилинна процедура вдома та п'яти як після апаратного педикюру — ніжні та м'які! Ноги доглянуті, як після САЛОНУ КРАСОТИ.  

Скляна пляшечка 60 мл із контролем першого розкриття (в середньому на 12 процедур).

Чудовий гель для домашнього користування. 
Сама особисто користуйтеся 

СОСТАВ: Natural fruit acids, Aloe vera extract, Glycerin, Hyaluronan, Potassium Sorbate, Amino acids, Allantoin, Retinol. 
ЕТАПИ ПРОЦЕДУРИ:  

 1) ВСТРЯХНУТЬ. Наносимо засіб на 2-5 хвилини спеціальним пристосуванням або синтетичним пензлем на СУХІЕ стопи або кутикулу; Бувають не запущені ноги, але їм потрібно 5 хвилин для отримання ефекту. Бувають дуже запущені ніжки — але їм 3 хвилини цілком досить. Ви для себе самі в процесі процедур підберете яку мінімальну кількість наносити самого гелю і скільки саме Вам тримати. Це залежить від того, у кого з якою швидкістю вивільняються клітини шкіри. 
 2) Розпарюємо ніжки 3-10 хвилин у теплій воді. 10 хвилин — це для дуже запущених ніжок. В середньому 5 хвилин.  
 3) Беремо наждакову педикюрову тертку пилку (двохбічна лопатка з нанесеним наждаком більшим і дрібнішим). 

Нагрубілості скочуються просто пластами. Потім знову занурюємо ноги у воду гель із ніг у тазику. За бажанням можна ще шліфувати ноги пилкою — для цього їх треба промокнути рушником, щоб вони залишилися злегка вологими. 
 4) Мій ноги в чистій воді. З МИЛОМ обов'язково! За бажанням ноги можна обробити скрабом. І ОБОВ'ЯЗНО — поживний крем! на ваші ступні після закінчення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари