Всі категорії
Додати товар

Електрична пилка для догляду за нігтями smooth velvet

129 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Вид техніки: Інший вид техніки
Стать: Для жінок

Електрична пилка для догляду за нігтями Smooth Velvet Набір пилка для манікюру та педикюру 3 насадки!

Догляд за нігтями
Усі сучасні жінки прагнуть мати доглянуті нігті не тільки на руках, а й ногах. Для цього регулярно відвідують салони, роблячи косметичні процедури, які забезпечує витончений вигляд нігтям. Доглядати за нігтями можна й самостійно. Для цього насамперед треба придбати гарну пилку для нігтів. Ми пропонуємо сучасну електричну пилку SCHOLL.

Процес оброблення
Елетропилка Scholl призначена для професійного догляду за нігтями. Оброблення відбувається в такий спосіб:

Для початку нігтям треба надати форми та довжини. Для цього використовується жорстка насадка, яка призначена спеціально для підпилювання нігтів. Після використання цієї насадки краї нігтів не шаруться й стають абсолютно гладкими.
Потім поверхня нігтів добре шліфуються. Для цього береться друга насадка, поверхня якої менш шорстка, ніж попередня й обробляється ніготь зверху.
Потім нігті поліруються. Для полірування використовують третю насадку, найгладшу з усіх. Нігті після полірування набувають природного гарного блиску. Здоровий блиск нігтів, зберігається кілька днів.

Як користуватися?
Цей прилад працює від однієї батареї типу АА. За допомогою вбудованого повзунка — перемикача на корпусі, відбувається увімкнення приладу та регулювання швидкостей.

0 — прилад не працює

I — маленька швидкість

II — велика швидкість

Після ввімкнення приладу, насадка відразу ж починає рухатися вгору-вниз. Досить піднести до неї ніготь, розшарувати й пилочка з легкістю обробить ніготь, швидко та якісно. Користуватися цією пилкою зовсім просто й безболісно. Вона безпечна, оскільки самі насадки мають спеціальну форму, які повторюють лінію біля основи нігтя, тому вони не затягують кутикули та шкіру на пальцях навколо нігтів.

Переваги:
Вона абсолютно не травмує нігті, не порушує й не розщеплює структуру нігтя, делікатно вимальовує форму.
Підходить як для натуральних, так і для штучних нігтів. Якщо ви любите різний манікюр і експерименти — ця пилочка для вас.
Насадки пилки досить довго залишаються гострими, набагато довше, ніж в інших аналогів.
Підходить як для гарного манікюру, так і для педикюру, замінюючи відразу кілька інструментів.
Не вимагає спеціальних навичок — зручна та легка в експлуатації, освоїти таку машинку може кожен охочий, а процес догляду за нігтями принесе тільки задоволення.
Нігтям можна надати блиску без жодних лаків і покриттів.
Пилка — чудова якість виготовлення й гідний виробник, що вже говорить сама за себе без перебільшення.

У наборі 3 насадки
1 — яскраво-синього кольору. Груба пилка. Призначена для зпилювання довжини та надання форми нігтям. Абразивна здатність — 150-180 одиниць.
2-блакитного кольору. Абразивність її становить 220-240. Пилка м'якша за попередню, тому використовувати її потрібно для шліфування поверхні нігтьової пластини. Насадка допоможе усунути всі нерівності.
3 — білого кольору. Вона найм'якша. Її призначення — полірування нігтьової пластини та надання їй глянцю.

Фірмові технології
Просте очищення
Насадки-3 шт. різного типу
Тип живлення батарейки АА (до комплекту не входять)

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий

Схожі товари