Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Машина для манікюру та педикюру 6 в 1 фрезерний верстат для полірування нігтів

260 грн
Опис

Машина для манікюру та педикюру 6 в 1 Фрезерний верстат для полірування нігтів Фрезерний верстат ПОВОРОТНИЙ ЗІ ЗМІННОЮ ШВИДКІСТЮ
260грн
Опис
6в1 РОТАЦІЙНА МАШИНА ДЛЯ ПОЛІРУВАННЯ НІГТІВ ЗІ ЗМІННОЮ ШВИДКІСТЮ МАНІКЮРНИЙ ПЕДИКЮР

Серед сучасних методів догляду за нігтями особливу увагу привертає апаратний манікюр. Серед його незаперечних переваг - безболісність, безкровність, економія часу, відсутність ризику інфікування, можливість використовувати на натуральних і нарощених нігтях.

Апаратний манікюр легко виконати за допомогою спеціального апарату з швидкообертовими шліфувальними насадками - «Машина для полірування нігтів для педикюру 6 в 1». Можна сміливо звертатися до апаратного манікюру, якщо на пальцях є задирки, мозолі, виражена сухість і груба шкіра. Фрезер підходить для манікюру та педикюру, не викликає алергічних реакцій, спрощує обробку місць на нігтьовій пластині.

Після процедури роздратування виключено, а лак тримається надовго.
Машина для полірування нігтів для манікюру 6 в 1 Mini Pedicure, яку особливо зручно використовувати в домашніх умовах. Призначений для непрофесійного використання, відмінно справляється з очищенням нігтьової дуги, манікюром, корекцією нарощених нігтів. Особливістю даного фрезера є можливість регулювання швидкості обертання шліфувальних головок, що знижує ризик пошкодження нігтя або шкіри навколо нього.

Крім того, купивши фрезер, ви заощадите на пилках для нігтів - це пристосування стане їм відмінною заміною.
У комплектацію машини для полірування нігтів входить 6 насадок, дисків різного ступеня твердості. Його можна сміливо використовувати для полірування натуральних і штучних нігтів. Насадки забезпечують приладу різні ступені і напрямки обертання, виконуючи хороше шліфування поверхні, а також значно прискорюють процес полірування нігтів. Машину також можна використовувати для інших технічних цілей для полірування дрібних деталей.

Функції:
– Підходить для педикюру та манікюру.
– Швидка/повільна 2 швидкості для керування.
– Низький рівень шуму та вібрації.
– 6 насадок і 6 шліфувальних смуг (для обробки країв нігтів, шліфування, тонкого шліфування, видалення кутикули, видалення мозолів і грубої шкіри, чищення під нігтями, корекції штучних нігтів і фінішного шліфування.)
– З європейським адаптером змінного струму, який відповідає стандартам безпеки.
- Легка заміна приладдя без інструментів.
– Для професійних салонів, спа-салонів або домашнього використання.
– Об/хв: стандартна частота обертання 20000; Змінна швидкість 3000-20000
– Напруга: 220 В 50 Гц

Характеристики:
• Тип: ручка для фрезерування манікюру/педикюру;
• Максимальна швидкість обертання: 20000 об/хв;
• Кількість насадок: 6 шт;
• Тип живлення: мережа 220В;
• Матеріал корпусу: пластик;
• Потужність: 10 Вт
• Колір: зелений, білий, чорний, червоний

Комплектація міні-фрезерного верстата:

• фрезерна рукоятка;
• адаптер живлення;
• 6 насадок для апаратного манікюру: (2 циліндричні насадки – для обробки країв нігтів, шліфування, видалення мозолів і грубої шкіри, корекції штучних нігтів; 3 конічні насадки – для легкого і швидкого видалення кутикули, природного полірування нігтів, чищення під нігтями (вузька конусна насадка) і остаточного шліфування; 1 насадка з 6 змінними насадками наждачного паперу.)

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vib0000
ActiveStileStor
Львів
0% виконаних замовлень
Був