Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Настільна витяжка ulka x2 з білою подушкою (40 вт)

3000 грн
Опис

Виробник: ULKA
Тип обладнання: Манікюрно-підкорені інструменти

Витяжка для манікюру є таким пристроєм, без якого робота нейл-майстра супроводжуватиметься загрозою для здоров'я. Спеціальні витяжки для манікюру та педикюру мінімізують осідання обпилу на поверхнях, і являють собою щось схоже на пилосос, який засмоктує дрібні частинки та великий сор.

Настільна витяжка для манікюру Ulka X2 — це ідеальне пристосування для нейл-майстра, будь-якої кваліфікації. Завдяки компактним розмірам не займе багато місця на вашому робочому столі. Витяжка виготовлена з ударостійкого пластику. Прилад має гумове ущільнення, розміщене на вентиляторі, що не дає пилу вилітати зі змінного мішка для сміття та випакувати клієнта. Витяжка обладнана м'яким і зручним підлокітником з обшивкою та протиковзними ніжками, що впливає на комфорт для рук клієнта.

Характеристики: Розмір настільної частини: 35 х 30 см Потужність 40 ватів Кількість обертів за хвилину: 3000 Продуктивність 344 м. куб Рівень шуму — 34 дБ Гарантія 12 місяців. Матеріал корпусу: пластик Колір: білий текстурний із білою подушкою.

Спосіб застосування: використовувати для виконання апаратного манікюру.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
elena2362754
elena2362754
Була

Схожі товари