Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Манікюрна підставка для рук - shemax luxury (помаранчева)

2000 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип обладнання: Підставки
Тип засобу: Палітра

Переваги манікюрної підставки:

Комфорт. Висота підставки – 140 мм. Внаслідок того, що долоня клієнта зручно фіксується ближче до лампи, майстру не доводиться сильно нахилятися. Майстер зможе розмістити руки клієнтів в зручному для себе положенні, не фіксуючи руку в повітрі. Руки, лікті  клієнтів уникають тривалого контакту з твердою поверхнею столу. Шия та спина практично не втомлюються.

Якість. Всі манікюрні підставки SheMax ручного збирання. Ніжки підлокітника для манікюру зроблені з високоякісного металу. Крім того, кожна підставка проходить трирівневий контроль якості.
Матеріал зі стійкої екошкіри, тому на подушці немає ні згорток, ні скоб, в яких може збиратися пил. Її легко обробляти та дезінфікувати. Можна обробляти дезінфекційними розчинами (АХД, Біолонг і т.п.).  На ніжках є спеціальні войлочні накладки – вони допоможуть запобігти ковзанню і не дадуть подряпати поверхню, на якій стоїть підставка.

Стійкість. Площа верхньої частини підлокітника 420х120 надійно фіксує руку клієнта. У майстра немає шансу фрезою поранити руку або змастити гель-лак. Завдяки стійким широким ніжкам підставка стоїть міцно.

* Розміри підлокітника для манікюру:
Ширина: 120 мм
Висота (загальна): 140 мм
Довжина: 420 мм

* Економія робочого місця. Завдяки універсальному розміру вільне місце під підставкою відмінно підходить для того, щоб розмістити там манікюрну лампу або пилозбірник SheMax.

* Дизайн. Вишуканий стильний дизайн підставок ідеально підкреслить індивідуальність майстра та атмосферу салону та забезпечить яскраві знімки для вашого портфоліо у соціальних мережах. Ніжки підставки мають авторський дизайн.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари