Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Професійний безпровідний фрезер для манікюру та педикюру 20000об/мін

299 грн
Опис

Підходить для натуральних нігтів, нігтів на ногах, акрилових нігтів та більшості видів нейл-арту, таких як шліфування, заточування, шліфування, полірування, обрізання, підпилювання, надання форми, полірування, видалення мозолів.

Тонка сапфірова пилка для мозолів: видаляє мозолі на підошвах стоп та п'ятах.

Сапфіровий конус: видаляє мозолі з рук, ніг та п'ят або видаляє залишки гелю. Фетровий конус: розгладжує та полірує нігті після обпилювання, а також очищує поверхню нігтів. Тонке сапфірове колесо: підстригайте, підпилюйте та надавайте форму нігтям.

Загострена шліфувальна машинка: очистіть нігті.

Видаліть кутикулу і нігті, що вросли. Головка шліфувального валу: використовується зі шліфувальними стрічками для полірування твердих та грубих нігтів.

Пилозахисний екран: не допускайте попадання пилу в обличчя або забруднення самого дриля. Шліфувальні стрічки: для поверхневих робіт, укорочування та видалення.

Оснащений зручним світлодіодним підсвічуванням, яке освітлює нігті під час роботи навіть в умовах поганого освітлення. Насадки виготовлені із сапфіру для зменшення нагріву.

12 Швидкість до 20 000 об/хв

4 регульовані режими швидкості для натуральних та акрилових нігтів.

Полегшує використання фрези для нігтів як правшам, так і лівшам, а також надзвичайно зручна, коли ви робите манікюр іншим людям.

Найнижчі ціни

Якісні товари

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize