Всі категорії
Додати товар

Силіконова кисть для нігтів mart (1 шт) блакитна

36 грн -6% 34 грн
Опис

Силіконові кисті mART зі стразами застосовується для моделювання та дизайну 3D, 4D, гелем-пластиліном, гелями та акрилом. З їхньою допомогою можна створювати як невеликі елементи, і цілі композиції.

Пензлі для ліплення (їх також називають скульптурними) - м'які і багатофункціональні, один і той же пензель може бути використаний для віджиму акрилових елементів дизайну, при виконанні акрилового ліплення, для дизайну кольоровими гелями, при викладанні посмішки. Можна використовувати замість апельсинових паличок, для відсування кутикули, прибирати надлишки затеклого матеріалу під час роботи та інших цілей. Різноманітність форм пензлів дає більше можливостей майстру (вибрати для себе одну універсальну або використовувати спеціальні пензлики для кожного етапу моделювання).

Рекомендації щодо догляду за пензликами: силіконові кисті прості у догляді та довговічні, стійкі до впливу води різної температури, спиртів, мінеральних олій, слабких розчинів кислот та лугів. Такі пензлі можна мити, витирати та дезінфікувати без страху пошкодити. Але не слід піддавати стерилізації.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Вид:
Пензлики для манікюру

Схожі товари