Всі категорії
Додати товар

Фірмовий лак для нігтів sally hansen insta-dri fast dry nail color оригінал

85 грн
Опис

фірмовий лак для нігтів Sally Hansen Insta-Dri Fast Dry Nail Color оригінал

Вік: 18+
Об'єм: 9.17ml
Класифікація: мас маркет
Країна ТМ: США
Зроблено в: Іспанія

Типова ситуація: ви тільки що нафарбували нігті, але раптовий дзвінок, прохання вашої дитини або непередбачений побутовий момент у буквальному значенні слова стирає усі ваші старання нанівець. Ваш лак для нігтів довго сохне, і чекаючи завершення манікюру ви почуваєте собі безпомічною? Рекомендуємо вибирати засоби, що швидко висихають, наприклад, лаки з колекції Sally Hansen Insta-Dri Fast Dry Nail Color.

Тепер ви можете забути про такий стомливий процес, як очікування висихання декоративного покриття нігтів. Формула, що швидко висихає, Sally Hansen Insta-Dri Fast Dry Nail Color ідеально підходить для жінок, які цінують свій час. Плаский широкий пензлик сприяє ідеальному нанесенню лаку на поверхню нігтьової пластини.

В основі Sally Hansen Insta-Dri Fast Dry Nail Color лежить унікальний комплекс Flexiglass, який гарантує соковитий і стійкий відтінок лаку, а інновація Insta-Dri скорочує період висихання лаку до 1 хвилини. Тепер ви можете не боятися, що ваш манікюр буде безнадійно зіпсований, усього 60 секунд - і ви готові знову ринутися з головою в активний життєвий потік.

Ціна на мейкапу приміром 155 грн

Вся косметика привезена з Англії. По термінах нічого підказати не можу, батч код десь намагалася сфотографувати. Ставлю статус бу, хоча деякі стокові навіть не зачеплені позиції, але як це дізнатися.

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві!

Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 9мл