Всі категорії
Додати товар

Лак для нігтів maybelline new york forever strong super stay 7 days gel nail color оригінал

85 грн
Опис

Лак для нігтів Maybelline New York Forever Strong Super Stay 7 Days Gel Nail Color оригінал

Вік: 18+
Класифікація: мас маркет
Зроблено у: Франція
Країна ТМ: США
Об'єм: 10 ml

Ефектний манікюр — невід'ємна частина повноцінного образу сучасної модниці. Нігтьова індустрія крокує в ногу з часом і пропонує величезний вибір манікюрних засобів, які допоможуть урізноманітнити зовнішній вигляд нігтиків, надати їм елегантності і стилю. Коли немає часу на відвідування салону, створити яскравий манікюр в домашніх умовах не складе труднощів, якщо у вас є лак для нігтів Maybelline New York Forever Strong Super Stay 7 Days Gel Nail Color.

Насичений відтінок, гарний колір - ви зможете легко перетворити манікюр з повсякденного на святковий і оригінальний, не витративши багато часу. Лак наділений прекрасною стійкістю, зберігає первинний вигляд навіть через сім днів після застосування. Крім того, він несе оздоровчий ефект, захищаючи нігті від розшаровування. З Maybelline манікюр - вище всіляких похвал!

Ціна мейкапу наприклад 199 грн, у нас ммм

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код десь намагалася сфотографувати. Ставлю статус бу , хоча деякі стокові навіть не зачеплені позиції , але як це дізнатися ... Тому на фото

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві!

Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой